tag:blogger.com,1999:blog-6902679.post6124051801150165045..comments2024-02-12T23:10:15.638+02:00Comments on Sedis Blog: Limoncello-reseptiJari Sedergrenhttp://www.blogger.com/profile/08256567318059061400noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6902679.post-5081192082554259382007-03-13T08:17:00.000+02:002007-03-13T08:17:00.000+02:00Italia voisi olla jo nyt aika mukava. Sieltä on va...Italia voisi olla jo nyt aika mukava. Sieltä on vain pitkä työmatka.Jari Sedergrenhttps://www.blogger.com/profile/08256567318059061400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6902679.post-9943802501011944602007-03-13T08:16:00.000+02:002007-03-13T08:16:00.000+02:00Kyllä siihen jonkin verran vettäkin mahtuu - haiht...Kyllä siihen jonkin verran vettäkin mahtuu - haihtuuhan sitä nestettä joka tapauksessa jonkin verran. Mutta sitruunamehu mukaan. Taidan muuttaa reseptiä.Jari Sedergrenhttps://www.blogger.com/profile/08256567318059061400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6902679.post-37088355582628505732007-03-13T08:08:00.000+02:002007-03-13T08:08:00.000+02:00Joo, minun tietääkseni juoma tehdään siten, että s...Joo, minun tietääkseni juoma tehdään siten, että sitruunoista otetaan mehu ja keltaiset kuorenosat, annetaan niiden ensin mehustua auringossa ja sitten viina laitetaan mukaan ja lopuksi juoma siivilöidään. Olen nähnyt tv-ohjelman sisiliasta, jossa ruukkuun rutattiin puolikkaat sitruunat ja sokeri - annettiin seistä auringossa 40 päivää ja vasta sitten viina ja taas seisotusta...<BR/><BR/>Halvemmaksi tulee ostaa Italiasta ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6902679.post-89853598630449784242007-03-12T22:17:00.000+02:002007-03-12T22:17:00.000+02:00Luulen muuten, että sitruunoiden mehua kannattaisi...Luulen muuten, että sitruunoiden mehua kannattaisi panna sekaan tuon veden sijaan ainakin puolet määrästä.Jari Sedergrenhttps://www.blogger.com/profile/08256567318059061400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6902679.post-89429813057993270252007-03-12T21:58:00.000+02:002007-03-12T21:58:00.000+02:00Mitenpä tässä auringoksi muuttuisi.Tuommoinen 40 p...Mitenpä tässä auringoksi muuttuisi.<BR/><BR/>Tuommoinen 40 päivän odotus vaatisi jatkuvaa limoncello-tehtailua!Jari Sedergrenhttps://www.blogger.com/profile/08256567318059061400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6902679.post-23834994650895699252007-03-12T21:20:00.000+02:002007-03-12T21:20:00.000+02:00Kotona Italiassa tuokin resepti sisältää sanat: "j...Kotona Italiassa tuokin resepti sisältää sanat: "jätä aurinkoon neljäksikymmeneksi päiväksi". Kukaan ei tiedä miksi juuri 40 päivää, mutta mikään, ei kerrassaan mikään, säilömiseen liittyvä voi onnistua vähemmällä seisottamisella.<BR/><BR/>Parasta käyttää luomusitruunoita ja pestä niidenkin kuoret huolellisesti. Muuten nautit kipollisen myrkkyä kumotessasi Limoncelloasi - sillä eihän se siihen yhteen pieneen pikariin jää...Anonymousnoreply@blogger.com