Ostoksilla Stockmannilla. Mukaan tarttui Afrikka-viikoilta pari reilua seepran ulkofilepihviä ja kaksi kunnollista kudun sisäfilepihviä.
Nyt pitäisi vain keksiä miten ne valmistetaan. Siis riittävän oikeaoppisesti. Nälkä on hirmuinen.
Voisi syödä vaikka seepran.
Eikös ne Stokkalla neuvonut miten niitä laitetaan???:-))
VastaaPoistaOlin muuten Jonesissa viime lauantaina,sun paikka oli tyhjä:-)
Kaisse tyhjä oli, kun Sedis oli Meanderthaliassa vankina korkokengän ja pikkusormen välissä. Pääsi tosin pakenemaan, joten varmaan kohta taas näkyy Jonesissa.
VastaaPoistaHei, tämähän alkaa käydä mielenkiintoiseksi!
VastaaPoistaPitäisikö panna äänestys käyntiin siitä, missä minun pitäisi olla ensi perjantaina?
Olet perustanut bloginkin! Mnauu!
VastaaPoistaJa kohta varmaan Pipsakin tekee ZeroFortyllä tarjouksen josta ei voi kieltäytyä...
VastaaPoistaCatfight ;)
VastaaPoistaPitää varmaan muuttaa kohta nimimerkiksi Schizo-Sedis. Globaaleja seikkailuja asfalttiviidakossa.
VastaaPoistaKudua en ole koskaan syönyt, ja sinun kudusi näyttää vielä ruunaltakin. Ja ruunien kanssa ei joudu kuin pettymään. Mutta seepra sitten. Pistä se kunnon marinadiin (ehdotan valkoviiniä ja riittävästi sörsseleitä) ja anna marinoitua hyvän aikaa, sanoisin että ainakin vuorokauden yli jääkaapissa. Sitten ennen paistamista huoneenlämpöön puoleksi päiväksi.
VastaaPoistaOma makumuistoni zebrasta: sitkeä ja vähämakuinen. Kokemus on peräisin Afrikasta, enkä ole lopultakaan varma oliko se sittenkään seepra vai joku muu elukka.
Mutta Afrikassa on kivaa!