keskiviikkona, tammikuuta 03, 2018

Mikä leffa?

Katherine Hepburn vuoden 1975 julisteessa. Mutta mikä leffa on kyseessä? Vinkki: Orionin ohjelmaa.LedZep1975.jpg

8 kommenttia:

-rh kirjoitti...

En tiedä, mutta maailman parhaan rokkibändin nimi siinä ainakin komeilee.
Siitäkin monta tarinaa (kirjoissa), mitä ja miksi kokoonpanon nimi oli just tuollainen. Mutt annas olla, jos mä tuon vanhan maankiertäjähipin ja jätkäpojan kielitajulla muljaatan katu-uskottavaan suomenkielen formiin: se on "suurin kyrpä".
Ja kyllähän sitä munaa zeb-musassa oli enemmän kuin kai kellään.
Ei kovin korrektia ja salonkikelpoista, tämä aikana, mutta totuus harvoin on.
Orionin ohjelmaa voisi tässä katsellakin, kun töiden takia siellä tulee ain budjattua.
Näemmä HIFKstakaan ei enään ole iltaviihteeksi.

Theresa williams kirjoitti...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

-rh kirjoitti...

skräpost:
"9) vill tillfredsställa din älskare"
Ja vist, jag vill göra allt detta.

Unknown kirjoitti...

Voilà une description qui donne envie... Je le note dans un coin ! :)
voyance email

rosi kirjoitti...

Très bon blog et merci d'en faire profiter.
voyance par mail gratuite

Annonymous kirjoitti...

Jag har gått igenom relations saga med min man i 2 år eftersom han fuskar på mig och den här kvinnan är otrogen på mig med är böjd på att bryta mitt hem och vi till och med kom till en skilsmässa och bestämde mig för att lämna mig för den andra kvinnan, jag berättade för min vän på kontoret om skilsmässan på tisdag och hon rekommenderade mig till Dr Ilekhojie som räddade mitt äktenskap och tog min man tillbaka till mig och han knepade ner i går och ursäktade allt och svor aldrig att lämna eller fuska på mig någonsin igen och är så glad min familj är tillbaka och mina barn är glada att alla har liknande förhållande problem bör kontakta honom på gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259 Jag är så glad min familj är tillbaka och jag vill att alla par ska förstå att skilsmässa aldrig är svaret

rosy123 kirjoitti...


re bonjour,
je viens de parcourir une grande partie de votre site... une merveille !!! merci d'exister
voyance mail rapide

randmcnally kirjoitti...


how to update satnav nuvi garmin