sunnuntaina, huhtikuuta 26, 2009

Tauon jälkeen

Pidin bloggariurani pisimmän kirjoitustauon. Tiiliskiven lähettäminen kustannustoimittajalle viime viikolla vei viimeisetkin kirjoitushalut ja sitä ennen ei paljoa ehtinyt. Nyt voi odotella vesi kielellä taittovedoksia.

Pistäydyin viikko sitten Suomalaisen elokuvan festivaaleilla Turussa. Sielläkin on käyty kohta viidentoista vuoden ajan, tosin pari kertaa on jäänyt väliin kirjoituskiireiden vuoksi. Paluu Turun torin vierestä Helsingin rautatieasemalle vei reilut 12 tuntia, joten turnauskestävyyttäkin tuli testattua paikallisten karaokebaarien jälkeen.

Alkuviikosta silmiin otti aika pahasti, mutta yhteenveto tuli valmiiksi, kun teki sen minkä niin usein ennenkin näissä lukkotilanteissa. Istuu tukevasti tuoliin ja kirjoittaa sen mikä on kirjoitettava, jotta ennusmerkit täyttyisivät.

Eilen pistäydyimme ystävän 50-vuotisjuhlissa. Näitähän on nyt ollut aika paljon. Oma olisi syksyllä, mutta en tiedä vielä formaattia. Ehdotuksia?

5 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Hyvää ruokaa, hyviä ihmisiä ja hyviä leffoja!

-rh kirjoitti...

Ottakaa te iisisti - mä piehtaroin progen kanssa (kuin 16-kesäisenä).

Sedis kirjoitti...

Leffat voivat olla hieman hankalia, ja niitä riittää muuallakin, mutta laulamista pitäisi järjestää ainakin. Jos vuokraisi karaokebaarin...

mikis kirjoitti...

" ... Paluu Turun torin vierestä Helsingin rautatieasemalle vei reilut 12 tuntia" ...

Arvaan.

Torilta 1/2 tuntia (kävellen) rautatieasemalle. Ja Pendoliinilla yksitoistajapuoli tuntia?

Sedis kirjoitti...

Torin vierestä rautatieasemalle vei aika monta tuntia...