lauantaina, elokuuta 29, 2009

Muutto

Varsin kesäinen viikko vierähti kuin siivillä. Perjantaina saattoi sitten havaita, että työhuoneen tavarat ovat päivittäistavaroita lukuunottamatta muuttolaatikoissa. Suonissa virtasi raa'an työn adrenaliinin sävyttämä veri.

Lähiravintoloissa tehdään surutyötä, sillä hyvin syövän työpaikan väen muutto pois alueilta tekee aikamoisen loven lounaskassaan. Muutto Punavuoresta Sörnaisiin on lähiviikkoina totta. Minä voitan, sillä työmatka lyhenee puoleen.

Punavuorelle muutto tarkoittaa myös henkilökohtaista hyvästijättöä. Tuskinpa siellä kovin usein tulee vierailtua. Sen sijaan Sörnainen, Kallio ja Hakaniemi tulevat varmasti entistä paremmin tutuksi. Kävely työpaikan ovelta Juttutuvan tiskille kesti tieteellisessä testissämme hiettömällä lorvivauhilla 16 minuuttia 48 sekuntia.

Kuten blogissa aiemmin todettu, viikko oli myös radioesiintymisien. Niitä voi nyt kuunnella Ylen Areenassa: Propaganda sotakirjallisuudessa näyttää olevan siellä avoimena peräti pari kuukautta. Sen sijaan Lyhytelokuvia ja muita historian dokumentteja on kuunneltavissa tätä kirjoitettaessa vain neljä päivää.

Ei kommentteja: