keskiviikkona, tammikuuta 27, 2010

Kohtaamisia DocPointissa

Eilen sai DocPointissa avajaisseuraa suomalaisista, ruotsalaisista, serbialaisista, bulgarialaisista ja azerbaidzanilaisista elokuvaihmisistä, muutamia mainitakseni. Eli kansainvälinen "hyvä meininki".

Satavarmasti meno jatkuu tänään mykkäkonsertissa, jossa Aho & Soldan reunustuvat huippumusalla. Bio Rex on iso sali ja sinne näyttää olevan puolentoista sataa paikkaa vielä tätä kirjoitettaessa vapaana. Mutta 450 siis jo tiedossa. Muistakaa myös muut Aho & Soldan -näytökset Orionissa. Mukavasti sinnekin tulossa väkeä, mutta muutama kymmen lippua on jäljellä.

Eilen jutun alkuun ei ollut kenenkään kanssa vaikea päästä, sillä ulkona oli osapuilleen 27 astetta pakkasta. Erityisen kiintoisia keskusteluja kävin avajaiselokuvan ruotsalaisten kanssa: tuottajan, musiikin säveltäjän ja sound designin tekijän kanssa. Ja kun melutilanne salli, ruotsiksi.

Ekstroja tulee kuin dvd-paketissa konsanaan. Hannu Waarala on kirjoittanut Demariin arvostelun Dokumentin ydin -teoksesta. Lukekaas mitä kaikkea kirjastamme voi saada irti. Tässähän joutuu kohta kiittelemään kriitikoita!

Ei kommentteja: