keskiviikkona, heinäkuuta 28, 2004

Kirjahyllyn nykytila


Meemistelyä. Kuvaan tosin mahtuu vain pieni osa hyllystöstä. Hyllyn pitää olla niin leveä, että kirjoja mahtuu kaksi riviä hyllylleen ja videokasetteja kolme. Näin laskien hyllymetrejä kertyy kotona lähemmäs sata. Se vastaa pölyhiukkasina Saharaa.

4 kommenttia:

Schizo-Janne kirjoitti...

Tuo malli näyttää siltä, mitä oma kirjahyllyni oli ennen laajennusta (itkua vääntäen jouduin myös osan kirjoista realisoimaan ullakolle pahvilaatikkoon). Ja totta, kirjat keräävät pölyä aivan tajuttomasti. Jos teillä ei jo ole, niin kehoitan hankkimaan sellaisen pienen roskaimurin. Sillä saa osittain pölyt imuroitua kirjojen päältä. Helpottaa hengittämistä, kun sen tekee pari kertaa vuodessa.

Jari Sedergren kirjoitti...

Videokasettikotelot (1500) joudun kahdesti vuodessa pyyhkimään käsin pölystä. Siinä samalla tulee pyyhityksi hyllystötkin. Kirjojen kanssa se on hankalampaa. Imureita riittää, imuroitsijoita ei. Pitäisi palkata joku. Parin kirjan hinnalla saisi varmaan siivoojan.

Lotta kirjoitti...

Täällä sama juttu. Takarivitilaa vielä hieman löytyy. Mistähän voisin luopua? Hyllyjä ei mahdu enää enempää, asuntokaan ei tästä enää suurene, kun lapset muuttivat jo pois.

Jari Sedergren kirjoitti...

Pitäisi varmaa tehdä tänne myyntilista poistettavista kirjoista. Tai perustetaan kirjakirppari-blogi, jossa luovutetaan tai vaihdetaan tai muulla tavoin operoidaan kirjojen kanssa. Myyminen viittaisi liiketoimintaan, vaikka tuskin sillä verorajaa - 10000 e - ylittäisi.