tiistaina, heinäkuuta 20, 2004

Kynäniska ja terrorismi

Kynäniska majailee tällä hetkellä Pinserin top-listan viimeisenä sijalla 776. Minulle käsittämättömän logiikan mukaan hänen sijoituksensa näyttää nousseen yhdellä sijalla. Tätä logiikkaa vahvistaa se, että hänellä on ollut joskus yksi Pamauttanut lukija, joka on hänet jostain syystä hylännyt. Pinseri-pisteitä on täysi nolla kuin olisi bodybuildingin Euroviisuissa. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö hänen sivustonsa olisi mielenkiintoinen.
 
Kynäniskalla on rationaalinen hanke saavuttaa huippukunto ja ihannevartalo tehokkaalla harjoituksella. Hän kertoo millintarkasti harjoitteluohjelmansa ja tekee tarpeen vaatiessa linkkejä sivustoille, jossa liikesarjat tehdään oikeaoppisesti. Välillä hän ottaa snapshoteja vartalostaan, hieman luisevista sääristään ja puristelee kyljestä löytyvää parin sentin rasvakerrosta kameralle: tästä on vielä päästävä irti.
 
Yläruumis ei vielä täytä kreikkalaisen jumalhahmon mittoja, mutta eniten minua kiinnostivat tietyt, elämän nykypolitiikasta kertovat yksityiskohdat.  Kaarevia, lähinnä teinitytön reisiä muistuttavia yläsääriään esittellessään hän mustaa jalkojen välin varsin tyylikkäällä mustalla palkilla, jonka pituus lienee ollut pitkän harkinnan tulos. Ja kuin talebaneja säilövän Guantanamon vanki, hän peittää ylävartalonsa V-tyyliä esitellessään kasvonsa hupulla, jossa on teksti Kynis 2004.
 
Ruumiinkulttuuri rules! Ja ehdottomasti onnea matkaan.Ei kommentteja: