sunnuntaina, heinäkuuta 22, 2007

Spontaania viettoa

Eilen spontaanisti järjestyneen parvekeillanvieton todisteet on hävitetty videointia lukuun ottamatta. Naiset olivat kauniita ja miehet henkeviä.

Tupakantuhkaa ja munkin sokerikuorrutuksen jätteitä lukuun ottamatta siivoaminen sujui helposti. Suurikokoiset aurinkolasit ja takki ovat tallessa, jos joku asianomainen tätä sattuisi lukemaan.

Hävitetyksi tuli näemmä myös vaimon Italiassa lahjaksi saama pieni pullo "erikoisviiniä". Muuten pysyimme kohtuudessa vaikka varastolla olikin käytävä. Viini ja kesäilta ovat hyvä yhdistelmä. Eikä kiniinijuoma kotonakaan tehtynä ole hullumpaa.

Punkusta seurannutta yksinpuhelua - vaimo ja lapsi palasivat yllättäen omalta matkaltaan jo puolen päivän jälkeen - oli sitten paluun jälkeen kuunneltava tovi. Netti auttoi vuolaan sanavirran tyrehdyttämisessä. Viiniä löytyy Suomestakin, eikä ylitöihin tarvitse sen vuoksi mennä. Varaston täydentämiseenkin riittänee lapinreppu.

2 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Kaipa se on näin ymmärrettävä näinä keltaisen lehdistön aikoina: kauniit naiset pitävät pitkiä poplareita ja suuria aurinkolaseja JA ovat kaikenpäälle siellä sun parvekkeellas henkeviä.

Sedis kirjoitti...

Erinomaisen henkeviä.