maanantaina, kesäkuuta 23, 2008

Haussa kesäretki

 
Posted by Picasa


Juhannussunnuntai lipsahti ohi ihan itsekseen, eikä tarvinnut lainkaan apua blogikirjoittelustani. Päiväksi riitti ihan hyvin kahdeksan kilometriä pitkä aamulenkki, laiha kana syötäväksi ja monituntinen jalkapallo-ottelu, joka jatkui aamuyöhön. Tänään ei tarvinnut herätä aikaisin, joten pomppasin ensi kertaa pystyyn vasta aamuviiden jälkeen.

Väliajat täyttyivät nokosista, parvekenotkuilusta ja lähialueelle, siis enintään Turkin eteläosiin suuntautuvien matkojen parissa surffailusta netissä. Harkitsin jo blogin epävirallisen lukijamatkan julistamista. Esimerkiksi karaokepitoinen päiväristeily Tallinnaan kelpaisi tällä viikolla virikkeeksi.

Netistä opin, että Turkin ja Bulgarian matkoja sai edullisesti - Antalyan 36 asteen lämpö vähän epäilytti huonoa saunojaa. Kahden kaupungin tarjous Lontoo ja Bryssel veisi jo lentona yli 400 euroa, eivätkä ne pitäjät ole mitenkään edullisia reppumatkailuiän ohittaneille.

Ei ole pakko, mutta kommentteihin voisittekin huviksenne raapaista ehdotuksia kesäisestä matkailusta koti- ja ulkomailla. Loppuviikolla näyttäisi olevan Vammalassa Vanhan kirjallisuuden päivät. En ole niissä kertaakaan käynyt, mutta toisessa kulttuuritapahtumassa olin taannoin puhumassa ja tiedän paikan toimivaksi. Paitsi että majoitus on noissa aina ongelma. Pitäisi vuokrata auto ja huristella sinne itse.

2 kommenttia:

medis kirjoitti...

me ollaan täällä saunomassa marmariksessa. makso vaan 300 per pää ja on ilmastoinnit ja uima-altaat. Eilen oltiin koko päivä merellä ja siellä oli viileetä melkein. Teen täältä videoo koko ajan, käy kattomassa:
www.rautasilta.com
ja yhteydetkin pelaa!
suosittelen.

Sedis kirjoitti...

Pistäydyin. Kuumalta näyttää...

Matkat etelään on loppu. Hinnat pilvissä. Ja eilen törsäsin rahat lomalaishummailuun.