maanantaina, kesäkuuta 02, 2008

Kaksintaistelu?

Kaksintaistelu tiedossa? Rehdisti mies miestä vastaan?

Pesäpallomailan hyvin tunteva eversti evp. Jorma Kosunen avasi sanaisen arkkunsa ja kertoi osallistuneensa Kehittyvän Maakuntien Suomen perustamiskokoukseen joulukuussa 2006.

Kosunen on KMS:n yhdistyksen varapuheenjohtaja, mutta sanoo, ettei ole osallistunut yhteenkään hallituksen kokoukseen, koska niitä ei ole pidetty. Rahanjakokin on suoritettu muuten. Kaiken järjen mukaan sentään edes vuosikokous on pidetty vuonna 2007 ja tilejäkin vähän tarkastettu? Kun sentään rahaa liikkuu muutama sata tuhatta euroa. Ja siihen hallitus antaa yleensä jonkinlaista osviittaa eli kokoontuu vuosikokousta miettimään.

Rajoja vartioimaan tottunut Kosunen sanoi Helsingin Sanomille, että yhdistys perustettiin Keskustan puoluetoimistossa ja totesi ykskantaan, että puoluesihteeri Jarmo Korhonen oli sitä perustamassa, ja tapahtuipa akti vielä hänen työhuoneessaan. Perustamispapereissa ei Korhosen nimeä ole. Hesari mainitsee, että hän saapui kokoukseen "pahasti myöhässä", josta voitaisiin päätellä, että hän on ollut läsnä fyysisesti perustamiskokouksessa omassa työhuoneessaan.

Ylen mukaan Korhonen kiistää kaiken. Ei tunne yhdistyksen perustamista. Ei ole ollut perustamiskokouksessa.

Korho tarkoittaa huonokuuloista. Ehkä hän on vain sanonut tiukkaavalle toimittajalle kerta toisensa jälkeen, että "mitä?" Ehkä Keskustan puoluetoimistossa pelattiin vain Mustaa Pekkaa? Toisaalta rehelliseksi tunnettu eversti kieltää juuri tämän.

Tuntuuko sekavalta? Ei haittaa. Ensi kerralla asiat Kepussa selvenevät.

Korhoselle vinkki. Ei kannata antaa Kosusen valita aseita.

10 kommenttia:

Henry kirjoitti...

Tähän saakka tapahtunut:
- Pääministeri ja hänen puolueensa on tehnyt epämääräisiä rahanjakoja suuria kauppakeskuksia rakentavien liikemiesten kanssa.
- Pääministeri tukee erittäin voimakkaasti haja-asutuksen leviämistä ja suurten kaupakeskusten rakentamista keskustojen ulkopuolelle.
- Pääministeriä rahoittaneet tahot kehuskelevat päässeensä vaikuttamaan siihen, että kauppakeskusten rakentamista ei vaikeuteta.
- Pääministerin puolue järjesti vaalikampanjan avauksen rahoittajansa kauppakeskuksessa.
- Pääministeri järjesti vaalirahoitusta kilpailevan puolueen kansanedustajalle.
- Sekä pääministeri että lukuisat muut poliitikot ovat jääneet kiinni joko lain rikkomisesta tai valehtelusta tai molemmista.

Alkaa näyttää siltä, että Vanhanen, Korhonen ja kumppanit ovat astelemassa päättäväisesti Jäätteenmäen Anskun viitoittamaa tietä...

Diibadaaba-daa kirjoitti...

"Olen puhunut totta." - Matti Vanhanen summaus tilanteesta tiedotustilaisuudessaan, HS:n verkkosivut 2.6.2008

Anonyymi kirjoitti...

Herra pääministeri, vielä yksi pieni kysymys:

Missä muissa asioissa olette valehdellut ?

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoinen helmi tämäkin: "Vaalirahoituksen läpinäkyvyydessä tärkeintä on, ettei synny epäasiallisia sidonnaisuuksia. Sellaisia ei voi syntyä, jos ei tiedä, mistä rahat ovat tulleet." - Paula Lehtomäki, HS:n verkkosivut 18.5. 2008

Rauno Rasanen kirjoitti...

Paula Lehtomäki (ja demari Filatofff) oli tänään aamu-tv:ssä.

Ehheheh mitä selittelyä...Ei heru minulta mammasympatiaa Paulalle, vaikka mieli tekisikin...

Kepu on minun mielestäni ampunut itseään päähän (taas kerran) - mutta vahinkolaukauksella kuten he itse kai sanosivat...

Oikeudessa tuo Kepun vahinkolaukaus kai tulkittaisiin aseen viaksi.

Kokoomukseksilaiset osaavat hitto vieköön ampua paremmin!

Sedis kirjoitti...

Vaalirahoituksen läpinäkyvyydessä on oikeasti tärkeintä se, että se on läpinäkyvää.

PL osaa aina näyttää myrtyneeltä lapselta kun asiat eivät mene hänen mielestään oikein. Muuten hän on kyllä mediaperfect.

Rauno Rasanen kirjoitti...

Mitä opposition välikysymysmahdollisuuteen tulee, niin 'keksittiinkö' eduskunta sen vuoksi, että lainvastaiset teot olisivatkin yhtäkkiä laillisia, jos/kun korruptoitunut enemmistöhallitus saa välikysymyksen kautta luottamuksen eduskunnalta (kansalta, mikäli ed.kunt. muka saa vallan kansalta)?
*
Tää oli hieman vaikea formulointi, mutta niin Formulat syvimmiltään aina ovat.
*
Sitäpaitsi demokratiassa on aina jotain syvästi kuvottavaa...

Rauno Rasanen kirjoitti...

Ole nyt yhtä aikaa vallassa eli vaikuttaja sekä 'läpinäkyvä' kaikessa mitä teet.

Eiks tää ole äärimmäisyyksiin vietynä mahdotonta, joskin ilman muuta olen samaa mieltä kanssasi vaalirahoituksen läpinäkyvyydestä.

Nyt vain on niin, että se läpinäkyvyys on lopulta yhtä kuin hyväksytty korruptio.

Usko tai älä.

Mitään 'kaupallisesti' intressitöntä hallintoa ei ole olemassakaan. Päinvastoin. (kts. Venäjä ja USA)

Sedis kirjoitti...

Jenkeissä jokainen 200 dollaria ehdokkaalle lahjoittanut joutuu antamaan nimensä, osoitteensa, työpaikkansa ja oliko se vielä kengännumeronsa.

Siellä porsaanreikä on issue. Minkä tahansa asian ajamiseen saa rahaa kerätä rajattomasti, mutta muodollisesti sitä ei saa liittää ehdokkaisiin.

Mutta jos ne ovat eri mieltä...

Sedis kirjoitti...

diibadaaba siteerasi Vanhasta, joka sanoo puhuneensa totta.

Intiaanipäälliköt olivat viisaampia. "Ugh".

Olen puhunut.