tiistaina, syyskuuta 02, 2008

Blogilistan uudistus

Blogilista on vihdoinkin avannut listansa kärkiviisikymppisiä laajemmalle. Sitä on odotettu.

Tilaajamäärien perusteella näytän olevan sijalla 118, luetuimmissa ties missä - en jaksanut nyt selata missä.

Ehkä tämä uudistus tuo paljon lukijoita lisää blogilistan kautta. Kanavathan eivät jostain syystä ainakaan minulle monia lukijoita ole tuoneet ja käyttö blogilistan kautta on vähentynyt puoleen entisestä. Ehkä nämä satakunta lukijaa päivässä tulevat nyt takaisin. Tosin reader-lukijoiden määrä on ollut rajussa kasvussa jo pitkään.

Sijoituslistan samalla sivulla olevat tulevat kuin puolivahingossa naputtelemaan toisiaan, joten suurimmat muutokset lähipäivinä ovat tiedossa lukijoiden listoilla. Ne tosin ovat vaihdelleet nytkin todella suuresti - sijoituksen vaihteluväli on ollut sadoissa jopa yhden vuorokauden aikana. Myös viikottaisia nollaamisia on tapahtunut usein. Uudistus tukee hieman harvemmin päivittäviä, mikä on ihan hyvä. ELämähän ei ole päiväperho.

7 kommenttia:

kervå kirjoitti...

Heh, et taidakaan olla sijalla 118. Yritäpä tosta sopasta päätellä millä sijalla olet :D

kervå kirjoitti...

Eli siis PA:n ja jonkun toisen kanssa jaettu 137.

Sedis kirjoitti...

Jes, huomasin numeroinnin ongelmat.

Yks' hailee. Riittää kun miljoonat taputtavat.

Sedis kirjoitti...

Ja tilaamallahan se tavoitesija 118 saavutetaan. Hopi, hopi, ystävät.

maalainen kirjoitti...

Olisipa jossakin yleislistassakin mahdollisuus ruksata suosikkeja, niin olisi helpompaa päivittää suosikit. Top-listassa on kuolleita sieluja. Sen laskualgoritmi taitaa olla kovin outo. Mielestäni päivittymättä jäämisen joltakin tietyltä ajalta (muutama viikko) pitäisi laskea sijoitusta rutkasti. Päivittyneille pitäisi olla oma lista ehkä.
Muuten, tämä kommentin kirjoittamisen käyttöliittymä on muuttunut, onko se Chromen johdosta. Siinä taitaa olla englannin kielinen kielentarkastus päällä. Sitä paitsi teksti on pientä kommenteissa.

Iines kirjoitti...

Vihdoinkin kokonaisuus avautui!

Uudistunutta listaa selatessa huomaa monia unohtuneita hyviä blogeja, vanhoja tuttuja, joita ei yksinkertaisesti ole muistanut tai ehtinyt hakea esiin listan uumenista. Nyt niihin voi palata ja kasvattaa samalla niiden lukija- tai tilaajamääriä, mikä lie kaikille mieluisaa.

Sedis kirjoitti...

Maalainen: kommenttiliittymä IE:llä on ainakin entisenlainen.

Iines: Minulle kävi samoin: monta vanhaa tuttua tuli esiin.