keskiviikkona, joulukuuta 22, 2004

Hollywood, Eurooppa ja kylmä sota

Laitoin joululukemiseksi Sediksen elokuvablogiin pienen muistiinpanon ja artikkeliluonnoksen työnimeltään Hollywood, Eurooppa ja kylmä sota.

Sama kai ne on siellä luetuttaa, vaikka eivät valmiita olekaan, kun en minä niitä ehdi työstää eteenpäin ainakaan vuoteen, mikä muuten tekee ihmisen mm. kärttyisäksi.

Varmaan niistä jonkinlaisen kylmän sodan elokuvakirjankin saisi, jos oikein ahkeroisi ja laittelisi siististi peräkkäin. Semmoinen oli aikomus kolme vuotta sitten, mutta se on vähän polkenut paikallaan sekin ajatus. Siksi sellaisia artikkelinraakileita ja muistiinpanopattereita roikkuu tietokoneessa kiusaamassa.

Mutta kuten niin usein, eräänä päivänä sitä sitten ryhdistäytyy ja rykäisee jotakin ulos. Ja sitten voi sanoa, että tulipahan tehtyä. Minä en jostakin syystä voi tehdä niin kuin monet muut, että unohtavat ihan kerta kaikkiaan, jättävät taakse, painavat pois ja jatkavat niin kuin mitään ei olisi. Mitään ei siis ole jätetty kesken, se on vain kesken. Varmaankin se on se ajattelu siitä asiasta.

Ei kommentteja: