perjantaina, joulukuuta 03, 2004

Pikkujoulut

Kaksikymmentä vuotta vietin pikkujouluja lähinnä yliopistolla ja sen liepeillä instituutioiden ja yhteisöjen muodollisissa sekä epämuodollisissa juhlallisuuksissa.

Valtion leivissä olen edelleenkin, mutta periaatteessa meillä on "firman" pikkujoulut. Aamulla joulupuuroa, illalla erit. veteraanien suosimia elokuvatietokilpailuja, vähän ontuvasti vedettyjä joululauluja ja pikkujouluelokuva.

Viime vuonna olin pikkujoulutoimikunnan jäsen, hieman tavallista raisumman pikkujouluelokuvan toinen tekijä ja juonsin koko tilaisuuden, jossa mm. jaettiin elokuvaan The Shining viitaten Kultainen, Hopeinen ja Pronssinen kirves - se kuuluu ensikertalaisen elämään. Tänä vuonna en.

Joten oikeastaan. Minulla on elämäni ensimmäiset "firman" pikkujoulut. [No nyt työpaikan blogilukijat vetävät kattilan päähän.] Omat ämpärit mukaan, kuten tavattiin paremmissa piireissä. Tällä räkämäärällä se voi olla tarpeen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa pikkujouluaamua, -päivää, -iltaa ja -yötä! Minulla ne oli eilen. Hauskaa oli. Muuten tykkään tästä sun uudesta tyylistä (tarkoitan blogin ulkoasua) ;) Vetoaa nuorisoon ;)

*teini joskus 10 vuotta sitten*

Jari Sedergren kirjoitti...

Täältä toiselta koneelta se näyttää hirveältä. Olo näyttää hirveältä. Hirveältä. Hirv...