lauantaina, joulukuuta 04, 2004

Pikkujoulut ohi

Pikkujoulut olivat - näin puoli litraa vettä, tamponi ja kondomi suussa olevia ihmisiä joilla oli filmirulla jalkojen välissä ja ne menivät niin kuin Marcello Mastroianni: smik-smak-smik-smak. Jotkut huusivat Pasolinia: Salo. Vastenmielinen näytelmä. Vain minä ja ST protestoivat. Osallistujat ottivat asian jopa huumorin kannalta. Mutta onneksi sitä ei tarvinnut katsella. Saattoi keskittyä GT:hen.

Mutta loppuillasta oli tarjolla paljon hyvää elokuvakeskustelua parhaiden suomalaisten elokuvakirjoittajien kanssa. Ei tullut edes tappelua, vain vähän riitaa Godardista. [Tästä todelliset asiantuntijat voivat päätellä jotain.] Nuorison parhain osa juopui ja alkoi puhua höpöjä "ilman pateksteja".

Palasin humalassa töihin. Join lisää viinaa ja kirjoitin pari katalogitekstiä,ne olivat oikeasti ihan hyviä, vonkuivat sähköpostissa kun dead line oli mennyt, mutta eivät kiinnittäneet yhtään huomiota siihen, että mukaan saamistani elokuvista - noin 20 tuntia - vain yksi tunnin dokkari oli relevantti: kaikki mitä katsoin oli kirjoittamisen kannalta väärää. Sain siis väärät leffat. Kirjoitin alunperin väärät leffat ja ne ovat nyt ikuisessa varastossa. Viisastuin, mutta syyllistyin.

No, any way, pistän ne elokuvablogiin sitten kun se realisoituu, aika koittaa.

Olen turhautunut, haluton ja tyhjän tuntuinen.

2 kommenttia:

Timo kirjoitti...

Ilmoitan linkkiviasta yllä.

Jari Sedergren kirjoitti...

Kiitos. Korjattiin pois.