sunnuntaina, joulukuuta 11, 2005

Ei mitään hyvää

Lapsi kukkuu ylhäällä vaikka kello on puoli yksitoista. Vaimo pitää kauko-ohjainta diktaattorina käsissään pitääkseen toisen kanavan esillä aina siihen asti, kun tuoreimmat Idols-tulokset julistetaan.

Minä olen myrtynyt, sillä en päässyt seitsemältä katsomaan Akira Kurosawan elokuvaa Kätketty linnake, kun nämä alavireisesti kehnoja biisejä laulavat ikiteinit toteuttavat uskollisesti televisioyhtiön rahasampoa nyt jo viidennessä finaalissa. Viides finaali! Eikö sinne voitaisi valita tuomaristo, joka selviäisi vähemmällä valinnalla. Tänäkin vuonna olisi voitu luovuttaa koko kisa pahnoille jo silloin, kun jäljellä oli kymmenen rääkyjää.

Oikein odotan, että lapsi kasvaa teini-ikään. Sitten saan riidellä sen kanssa ja päättää diktaattorimaisesti, mitä kanavaa minun televisiostani katsotaan, sillä riidan kestäessä se kuitenkin marssii nokka pystyssä huoneeseensa ja paukauttaa oven kiinni. Hahaa! Kaikki menee suunnitelman mukaan!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luovuta kaukosäädin ja tietokone termiitille suosiolla jo nyt äläkä odota teini-ikää . Pääset vähemmällä.

Jari Sedergren kirjoitti...

Ei ikinä. Taisteluterveisin.

Sven Laakso kirjoitti...

Venäläistä Idolsia pitää (tai ainakin ennen piti) Alla Pugatsova. Idols levyjä on siellä kai jo kymmeniä. Itselläni on pari ahkerassa kuuntelussa (kuuntelen hyvin usein näitä levyjä, ja kiroan kokoelmani olemattomuutta). Kaikki laadukkain venäläinen nykypoppi taitaa olla pystymetsästä repäistyjen idolsteinien tuotantoa.

Jari Sedergren kirjoitti...

Näinhän se on. Itä-Euroopan laadukkaat elokuvakoulut tuottavat samalla tavoin kaikki länsimaiset mainoskikat hallitsevaa elokuvaväkeä.

Romanian elokuvakoulussa käydessäni he kehaisivat, että edellisvuonna valmistajat kaikki olivat työllistyneet, yksi jopa Saksaan. Jokainen mainostuotannoissa.

Mutta niinpä mainoksia Itä-Euroopassa katsoo mielellään. Suomalainen mainostuotantohan on aika vaisua. Sekä teknisesti että varsinkin innovaatioiltaan. Jälkimmäistä kun ei juuri huomaa. Nauramiseen tarvitsee valita ruotsalaisia mainoksia.

Anonyymi kirjoitti...

Miksiköhän Ihmissuhde oli jättänyt tämän postauksen esille... onko se vieläkin vihainen siitä, ettei saanut katsoa Kurosawaa...