sunnuntaina, joulukuuta 18, 2005

Katri on parempi

Idols-finaali tuli katsotuksi. Katri oli parempi. Molemmat lauloivat jälleen kerran aika keskinkertaisesti, mutta näistä neljästä biisistä sen alkukertojen uusintabiisin myötä puntari käntyi Katrille: hänen biisinsä oli parempi ja se sopi hänelle hyvin.

Loppuvarmistus onkin sitten jo MTV:n ohjausta. Kun yksi tuomari sanoo, että viimeinen biisi ratkaisee ja itse kappale on selvästi naiselle tehty, on homma selvä. Kun vielä Ilkan mikkitekniikka on surkea, ei hän saa poweria lauluunsa mitenkään, vaikka miksaus vaikutti tasapuolisemmalta kuin tavallisesti. Viimeinen selvä merkki manipuloinnista oli tämä juontajan avulla tehty testamenttaus: Antti Tuiskukin tukee Katria. Aika roisia, sanon minä. Idols-kansa toivottavasti kapinoi. Vaikka se kapinakin tietysti on vain lisämainosta. Ääniä kuitenkin ohjailtiin naisartistille varsin suruttomasti.

Mutta kyllä laulavat hämmästyttävän epäpuhtaasti nämä meidän Idolsimme. Noin väärin en laula itse edes aamuyön viimeisessä biisissä. Ja tämä oli paljon sanottu tämä. Eikös joku voisi järjestää tällaista Ikämiessarjan Idolsia?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ylläripylläri, homma ei ollutkaan selvä... Näpsäytys überkyynisyydelle.

Jari Sedergren kirjoitti...

Ei nyt sentään Idols-asioista ole näpsäyttelemään. Kerroin kantani, eikä sitä äänestystulos muuta. Ehkä Ilkka valittiin protestiäänillä?

Anonyymi kirjoitti...

*ensin se kesällä valittelee kansan sivistyksen tasosta ja talvella ilmoittaa katsovansa idolsia*

Kukahan tässä hullu on?

Jari Sedergren kirjoitti...

Siinä asiassa en kyllä sinun kanssa aio kilpailla. Hei vaan ja hyvästi.