sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Applauso de' Saggi

 

Viisaille sopii aina taputtaa.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Homo Garrulus kirjoitti...

Mistä tuo taputus on saanut alkunsa? Toisaalta sen tajuaa ihan foneettisesti: ääntä lisää.
More of the same. Miksi viisaille: viisaus on yhtä paljon loukkaus niille, jotka eivät ole viisaita mutta silti menestyksekkäitä. Viisaana oleminen on vaarallista sillä 50% pitää ajatuksesta joka sisältyy viisauteen ja 50% kokee närkästystä joko siitä, että olisivat itse halunneet olla THE VIISAS, tai sitten siitä, että viisauden sisällä oleva linja tai suunta ei olekaan sitä mitä he itse ovat juuri viitonneet.

Viisaus on riski voisi sanoa vaikka sitä mielellään otetaan mukaan keskusteluihin niin nykyajan pelin mukaan ei ole viisasta silti aina "pelata viisaasti" - ainakaan yksin.

Mutta debatti pitää saada kasvamaan: se luo emansipaatiota ainakin. Eikä tarvitse verrata itseään Jumalaan eikä Jeesuksen vaikka sekin on viisautta pakattu historian kirjoihin. Viisaus on tapa ajatella vaikka se on epäeettistä niiden mielestä, jonka mielestä se ei ole kuin vittuilua. Niin minulle on sanottu: minä olen epäeettinen koska minä vittuilen. Niinpä.

Keep yr shit voisin sanoa: toivon, etteivät sitten marise omista lähtökohtaisista ongelmistaan kuten terveydenhoidosta omalla kielellä kun ei saa ongelmia kohdata: jo sanominen on heille kun piiskaa. Minun pitäisi vain taikoa heille lisää hoitajia ja lääkäreitä ja mieluiten ilmaiseksi: silloin olisin heidän mielestä viisas.

Mutta kun kerron, että en ole saanut tilaisuutta edes olla elämässä mukana minä vittuilen. Mutta se on totta, totuus jolle kukaan ei taputa. Se, että myös minulle kesti tämän asian selvittäminen on ei-kenenkään vika. Ei pidä lähteä punomaan uusia noidan-vainonta-kerhoja silti, vain sen takia, että tulipa jotain sanottua. Pitää kestää se oma ei-viisaus myös.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ei paska punniten parane.

Jari Sedergren kirjoitti...

Jo on Borgnella kokemukset.