tiistaina, maaliskuuta 11, 2008

Tekstiviestit

Olenko minä ainoa, joka pitää ihmisiä, kuluttajia ja kansalaisia halventavana sitä, kuinka paljon erinäisistä tekstiviesteistä nostetaan kohua tiedotusvälineissä. EVVK.

12 kommenttia:

Mane kirjoitti...

Kanerva pitäisi erottaa hallituksesta. Ei ole hyvämaineinen ja muuta perustuslaissa vaadittua.

Vaaraksi on Suomen tulevaisuudelle.

Anonyymi kirjoitti...

Et.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tuo raadollinen aihe, siksi mielenkiintoinen. Kokoomuksessa tosin kiroillaan varmaan sitä, että viimeaikaiset saavutukset (niin, kai se ulkoministerikokous ihan hyvin meni) jäävät tälläisen mauttoman mediakohun alle. Ikeä kiitellään.

Ongelma ei kuitenkaan viime kädessä ole lehdistö, joka haluaa vain taata levikkinsä, vaan ulkoministeri ja pääministeri, jotka toimivat yksityiselämässään varomattomasti/harkitsemattomasti.

Sillä kyllä se vaan on niin, että ministeri on ministeri 24 h, hänen toimiaan seurataan ja hänen käytöksestään tehdään johtopäätöksiä myös hänen poliittisesta kyvykkyydestään. Puheet "ei sillä väliä, hyvinhän hän on virkansa hoitanut" ovat turhia, koska julkisuuskuva on erittäin tärkeä osa ministerin tehtäviä. Ainakin hallituksen kannalta. Eikä sitä ole niin UM kuin PM:kään hoitanut hyvin.

Summa summarum: ministereillä ei yksinkertaisesti ole sellaista yksityiselämää, mitä Vanhanen nyt jälkikäteen etsii. Toki yksityistä elämää voi ministerikin viettää, mutta se vaatii jo omia toimenpiteitä median suuntaan - esimerkiksi johdonmukaista haluttomuutta kertoa yksityiselämästään julkisuudessa.

zache kirjoitti...

Et. Lisäksi jotkut tekstiviestit on ehkä noloa, mutta kaikista vaarattominta mitä joku ulkoministeri voi tehdä. Samoin se ketä joku pääministeri sattuu paneskelemaan.

Lehdet vois keskittyä välillä niinku oikeisiin uutisiin joissa tarvitsisi vaikkapa ajatella välillä kun niitä tekee. Mut ehkä tää on sirkushuveja kansalle, jota niiden varjolla kusetetaan.

Varapygmi kirjoitti...

Sehän täs sieppaa, että hän tekee sen meijän veronmaksajien rahoilla! (Eikä mohno silti saa.)

Anonyymi kirjoitti...

Minä odotan Hymy-lehdessä mahd. julkaistavia tekstiviestejä innolla. Toisin kuin edeltäjältään, Kanervalta ei liene tätä merkittävämpää kirjallista tuotantoa luvassa.

Jari Sedergren kirjoitti...

Vaatetus tai sen vähäisyys on kuulemma kiinnostanut.

Jari Sedergren kirjoitti...

Maksaako valtio Ilen kännykkälaskut. Onks' se hoidellut hommat työkapulalla eikä omallaan?

Anonyymi kirjoitti...

sorry nyt vaan herra blogisti, mutta miksi ei aiheesta saisi pitää meteliä. After all, kyseisen mimmin taustoista ei ole tarkkaa tietoa, joten kyse voi olla Ilen kohdalla kansallisen turvallisuuden vaarantamisesta.

Joka tapauksessa sekä pää- että ulkoministeri eivät ainakaan minun osaltani nauti sitä kunnioitusta, mitä kyseisessä luottamustoimessa tarvitaan.

Myöskään ulkoministerimme puolue ei tule enää tätä vaatimatonta ääntäni saamaan jatkossa - jossain se raja menee.

Sama hommahan oli jo pari kolme vuotta sitten ja jos noin vanha mies ei osaa erheistään oppia, niin pellolle vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, jossain minusta mainittiin, että virkakännykällä. Mikä taas toi hauskaan valoon ne Iken kieltelyt: "Ei, enhän minä…". Kukahan avustaja olisi ehtinyt ne parisataa lähettää.

Mutta samaa mieltä, eivät ole kuumat poliittiset uutiset hääppöisiä.

Iines kirjoitti...

Minusta tämä on hyvä muistututs siitä, mikä maailmaa oikeasti pyörittää. Kyllä se on p****.

Anonyymi kirjoitti...

"Minusta tämä on hyvä muistututs siitä, mikä maailmaa oikeasti pyörittää. Kyllä se on p****."

Ai, olet siis samaa mieltä Henryn kanssa?