sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Kevään ohjelmaa

Kevään ohjelmaa alkaa jo tulla kalenteriin. Tammikuu: luentoja ja DocPoint. Helmikuu: luentoja ja viikon matka johonkin tuntemattomaan kohteeseen + hiihtoloma. Maaliskuu: Tampereen elokuvajuhlat. Huhtikuu: Turun Suomalaisen elokuvan festivaali ja pääsiäinen. Toukokuu: Garda-järven reunat, Verona ja Venetsia. Kesäkuu: Sodankylän elokuvajuhlat + P-Suomen kiertue. Heinäkuu: Tukholma.

Kaikki tietysti muuttuu vielä viidesti, jotain tulee lisää ja jotain jää taatusti poiskin. Mutta onpahan kalenteria täytetty noin alkajaisiksi.

Välissä pitäisi yksi kirja kirjoittaa ja toinen saada valmiiksi.

Tänä vuonna piti olla konferenssi Reykjavikissa, johon minutkin alustavasti (vuonna 2005) on kutsuttu puhumaan. Vaan ei näy tilaisuudesta Nettilässä yhtään mitään. Liekö rahoitus mennyt puihin?

Kevätkuntoilu pitäisi jo aloittaa ja paluu viime syksyn niukkaan elämäntapaan. Viime viikonloppuna kävimme kyllä lenkillä, varovaiset viisi kilometriä reipasta kävelyä. Viikko olikin sitten jo huonompi. No, lenkki ei tuntunut missään, joten jalat pelaavat vielä ja kroppa kiljuu liikuntoa.

Mutta kun on tämä kaamos ja himo hiilihydraatteihin.

Ei kommentteja: