lauantaina, joulukuuta 15, 2007

Eeppinen dokumentaari

Eeppinen dokumentaari Sodankylän elokuvajuhlien järisyttävästä jalkapallo-ottelusta kesällä 2007 Vapaan Tiedonvälityksen ja Muun Maailman välillä on valmistunut.

Kahdeksan minuutin trilleri: olkaa hyvä!

Aki Kaurismäki and the Art of Football. Ohjaus, käsikirjoitus, kuvaus, leikkaus ja muonitus: Sedis Zedis.

5 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Hienoa, kiitos! Kaurismäki taisteli urhoollisesti ja "Petter" antoi pelitilanteille siunauksensa. Viihdyttävä pätkä, hahah.

Sedis kirjoitti...

Kiitän. Siinä on zeniä, vaikka itse sen sanonkin.

Anonyymi kirjoitti...

älyttömän hyvä, nerokas! mr Zeiss olisi tosin ihmeissään kuvista joissa ei ole yhtään skarppia kohtaa...puhumattakaan mr. Nagrasta...mutta kun ihmiselle on annettu filmaamisen lahja on syytä yleiseen riemuun!!!palkintoooo!

Sedis kirjoitti...

Skarppiuden puute johtuu tietysti minusta, mutta vielä enemmän YouTubesta, joka sallii max. 100 Mb minulle - tässä 68,7 Mb kahdeksassa minuutissa.

DVD:llä kuva on jumalaisen skarppi.

Äänet tulevat suoraan Lapin ilmasta pikkusonyni pieneen mikkiin.

Anonyymi kirjoitti...

GOOOOOAAAAAAAL!!!! Noin selostajan termein. Olet pukannut maailmalle mestariteoksen, voittaa Zidanen pukkauksen EM-kisoissa. Kiitän pääsystä jalkapalloilun ja DOKUmenttielokuvan historiaan. Pitkään mietitytti, mitä totesin mykkäelokuvan tyyliin kameran takaa. Nehän eivät olleet ne kaksi yleisintä H:lla ja V:llä alkavaa sanaa, vaan HAE VISSYÄ! Sun piti kesken keskustelun käydä nappaamassa puteli pöydältä. Canonini ja minä jäämme odottamaan suoritusta. Bookattakoon nyt kuitennin tämä leffa ensi kesän festareille Raumalle ja tekijä ja näyttelijät mukaan... Toivoo Japo