sunnuntaina, joulukuuta 09, 2007

Hammas hampaasta, aivojumppaa

Ruisleipää puraistessa ravintolassa hampaan juuri ratkesi, katkesi tai halkesi. Erinomaisen epämiellyttävä tunne.

Edessä oleva hammas rikkoo hymyrivin sitten kun sitä kohta ei ole.

Implanttihammas maksaa noin 2000 euroa. Toisaalta tuota ei tarvitse maksaa, koska sen pelkkä ajatteleminen riittää ehkäisemään näkyvän hymyilyn. Toivottavasti helvetti ei ala ennen huomisaamua. Pidämme nälkäpäivää siihen asti.

Englantia taitavat, käykääpäs napsuttamassa YK:lle riisiä jaettavaksi. Pelissä oppii samalla synonyymejä tai melkein synonyymejä. Vähän toista kiloa herutin, enkä purrut hammasta.

6 kommenttia:

Varapygmi kirjoitti...

Oho. Tuo toimi tätä kautta niin paljon sulavammin kuin naamakirjassa, että kertyi ohimennen reilut viisi tuhatta jyvää. Taso oli kovimmillaan 43, mihinkähän asti ne yltävät?

Sedis kirjoitti...

Käytitkö sanakirjaa apuna?

Kova taso!

varapygmi kirjoitti...

Olisi tuntunut haljulta turvautua sanakirjaan, sen sijaan opin arvailemaan etevästi. Monista sanoista löytää tuttuja palasia tai mielteitä missä yhteyksissä niitä voisi nähdä, vaikka itse sanaa ei tuntisikaan.

Kuten olen ennenkin aavistellut, englannissa on järisyttävä määrä täsmäsanoja, jotka ilmeisesti kuuluvat hyvin harvoilla edes passiiviseen, saati aktiiviseen sanavarastoon. Kyllä tuokin varmaan kielenoppimista tukee.

Sedis kirjoitti...

Sama metodi. Tietysti sanakirja turvaisi pari riisinjyvää lisää...

Anonyymi kirjoitti...

Oletko tupakoija? Tupakki on hampaitten ja ikenien vihollinen numero Uuno. Vaikka mitä väliä sillä on. Poltan itsekin, hampaat ovat mennyttä kalua ja syön vain velliä ja dokaan, no hätä. smoke must go on!

Sedis kirjoitti...

Jos olisin elänyt terveellisesti, söisin maksusta sirkuksessa rautanauloja!