tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Aprillipila?

Päivän aprillipila on tietysti, että kykypuolue kokoomuksesta löytyisi enemmänkin ulkoministeriainesta. [EDIT: Apropos! Kirjoitin 14.6.2004 Eurovaalien jälkeen: "Nuori leijona Alexander Stubb on sitten tuleva ulkoministeri, kun Kokoomus nousee hallitukseen. Se tulee olemaan hänen viides hyvä kokemuksensa. Sen mukaisesti hänen asiantuntijalausunnoista poliittisiksi lausunnoiksi muuttuvia kannanottojaan kannattaa seurata."]

Kannattaisi kierrättää koko sakkia.

Paavo Väyrynen ulkoministeriksi hoitamaan hommat.

Siitä kuinka hyvin valtakunnan asiat ovat, kertoo Sampo-pankin hillitty asiakas kuuluisassa Krapulablogissa.

5 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Näytti se varsinainen aprillipila tulleen kuitenkin vasta vähän myöhemmin.

Kykypuolue onnistui vaihtamaan huonon vielä huonompaan, tai ainakin pelottavampaan.

Henry kirjoitti...

Mitä tästä opimme? Työsuhdekännykkä ja vanha mies, jolla libido vinkuu, ei ole hyvä yhdistelmä.

Rauno Rasanen kirjoitti...

Media ampui Kanervan, josta luoti kimmahti takaisin median omaan jalkaan - ellei peräti silmään...

Surullinen tapaus, sellaista on sananvapaus.

Jaaha kirjoitti...

Surullinen on tapaus, mutta lienee syytä kerrata, mistä oikein oli kysymys:

Kanervan värikäs persoona ja seikkailut naismaailmassa ovat jo vuosikymmeniä herättäneet närää konservatiivisemmassa kokoomussiivessä ja varsinkin kokoomuksen naisissa. Siksi mies on ollut ns. sivuraiteilla useampia kertoja. Ilmikapinaan oli kokoomuksen kons. kenttäväki + naiset nousemassa, kun joitain vuosia sitten Ike jäi kiinni nuorten mallien tekstiviestipommittamisesta.

Hyvä veli -verkosto (kyllä, juuri se) kaappasi kuitenkin tilanteen haltuunsa ja tilanteen pelasti julkinen ripitys sekä Iken lupaus parantaa tapansa ja välttää vastaavia skandaaleja. Tämän lupauksen hän toisti muutenkin mm. Jaskarin tapauksen kautta julkisuusyliherkäksi muodostuneelle Kataiselle keväällä 2007, kun hänet (vastoin usean kokoomuslaisen toiveita huom.) nimitettiin ulkoministeriksi.

Tätä lupausta hän ei pystynyt pitämään. Pääosin siksi media aiheesta riehaantui ja pääosin siksi Kataisella ei viime kädessä ollut muita mahdollisuuksia kuin vapauttaa Kanerva tehtävistään (olisi toki pitänyt tehdä tämä aikaisemmin). Kysymys ei ollut loppujen lopuksi tekstiviesteistä, vaan siitä, kuinka monta kertaa voi 60-vuotias mies tötöillä ja selvitä tästä kuin koira veräjästä. Ja milloin se luottamus viimeisen kerran menee. Kataisen antamat syyt erottamiseen ovat todennäköisesti tosia.

Medialla on tietenkin aina aihetta itsetutkiskeluun, mutta itse en millään muotoa voi syyttää mediaa kohun nostamisesta, tilanteen ollessa mikä on. Päinvastainen ns. hyssyttely olisi ollut vielä omituisempaa.

Rauno Rasanen kirjoitti...

jaaha

Totta puhut. En kiellä.