sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Sedis Zedis Inc tiedottaa

Sedis Zedis Inc.:n uutena toimitusjohtajana haluan tiedottaa seuraavaa:

"Blogisisältöteollisuuden johtaviin voimiin usein nimetyn Sedis Zedis Inc:n perustaja ja toimitusjohtaja Sedis Zedis ilmoittaa lopettavansa bloggaamisen.

Lauantaina 31.3.2007 suoritettua lottoarvontaa (krs 13/07) jännitettiin myös perinteisessä työväen töiden jälkeisessä yhteistapaamisessa Sedis Zedis Inc:n pääkonttorissa.

Täysosuma tärähti Sedis Zediksen ainoaan, jo kuusi vuotta yllä pidettyyn riviin. Voitto-osuudeksi tuli 4 505 903 euroa.

Sedis Zedikselle kyse oli ensimmäisestä merkittävästä voitosta, joskin hän osoitti pettymystä siitä, että kyse oli vasta toiseksi suurimmasta voitosta Suomessa. "Minulla ja yhtiöllämme on aina ollut pyrkimys kaikkein parhaimpaan", Sedis Zedis korosti selvästi liikuttuneena.

Seuranneissa voitonjuhlissa Sedis Zedis ilmoitti lopettavansa bloggaamisen.

"Huipulla on parasta lopettaa", Sedis Zedis sanoi. "Tämän jälkeen minun on syytä etsiä uusia haasteita itselleni ja muodostettavalle porvarihallitukselle. Perintövero, osinkovero, arvonlisävero, ylimpien tuloluokkien tulovero ja monet muut sosiaaliselle valintataloudelle ja Uudelle Hyvinvoinnin Euroopalle täysin tarpeettomat holhontaverot on poistettava. Myös laittomat lakot ja lakot ylipäänsä ovat uhka demokraattiselle yritystoiminnalle. Demokraattinen yritys, jossa lakot ovat poissa, ovat vakaan markkinatalouden ydin. Sitoutuneen johtajuuden merkitys saa sen jälkeen kruununsa."

Sedis Zedis ilmoitti myös epäilevänsä pörssin kasvua kuluvana vuonna. "En usko pörssikurssien enää nousevan, minkä vuoksi vietän koko vuoden Hawaijilla, Bahamalla ja Bora-Bora-saarilla. Hyvää kesää vain kaikille."

Vaikka markkinointiosaston, imagokonsulttien sekä tulevaisuuden tutkimuksen osastoa hieman joudutaan supistamaan, Sedis Zedis Inc sisällöntuotantoyksikön työntekijät pysyvät pääpiirteissään vanhoina työntekijöinä ennallaan. Vain yli 30-vuotiaita nuoria naisia on kehotettu etsimään parempia työpaikkoja. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Bo Ratila.

Sedis Zedistä jäävät kaipaamaan monet blogilesket, taksibloggaajat ja joukko satunnaisia bloginlukijoita. Muistotilaisuutta järjestetään paraikaa Sedis Zediksen kantakaraokeen tänään klo 17 lähtien.

Toimeksisaaneena Bo Ratila, toimitusjohtaja, Sedis Zedis Inc."

4 kommenttia:

Varapygmi kirjoitti...

Mulle taas tarjottiin töitä moottoripyörätallissa nimeltä Aprilia. Enkä edes tiedä niistä vehkeistä tai moottoriurheilusta ylipäänsä mitään.

Sedis kirjoitti...

Ei muuta kuin puukenkiä ostamaan. Niillä on hyvä luistatella pyörän perässä!

Anonyymi kirjoitti...

Mä ehdin jo unohtaa, että on aprillipäivä. Sydän pysähtyi ehkä seukunniksi lukiessani bloggaamisuran päätöksestäsi. *Siskosi täältä pohjoisesta*

Sedis kirjoitti...

Veikkaanpa, että sydän pysähtyi tuon 4,5 miljoonan euron kohdalla...