lauantaina, toukokuuta 24, 2008

Tanssi seis

Tänä kesänä ei sitten tanssahdella tähtien kanssa Herttoniemenrannan tanssipaviljongissa. (TV 4, video)

Vuonna 2000 asukkaiden ja kaupungin yhteishankkeena rakennettu paviljonki tuhoutui täysin ilmeisesti tuhopolton seurauksena. Näin jäljelle jää kaupunkilaisjärjellä kaksi vaihtoehtoa: pikkupojat tai alueella perjantaisin parveileva nuoriso. Syttymisajankohdasta voi arvata, ettei asialla ollut tällä kertaa varsinainen pyromaani.

Toivottavasti tekijä/t saadaan kiinni.

6 kommenttia:

Yvioon kirjoitti...

Näyttää tuo tanssi paviljonki palaneen muutamaan kertaan. Levotonta porukkaa eksyy sinne rantaan. Ehkä joku kertakäyttägrillaaja on grillaillut huolimattomasti ja tulet päässyt valloilleen. Kertakäyttökrilliä kun ei ole helppo käyttää.

Sedis kirjoitti...

Grilli ei ollut paviljongin sisällä vaan muutaman metrin päässä siitä. Sitä kautta tuli ei ole voinut syttyä. Paviljonki ei ollut mitenkään paloherkkä.

Sedis kirjoitti...

Niin ja tanssipaviljonki ei ole palanut ennen, vaan sen vieressä ollut grillipaikka. Se lienee ollut huolimattoman grillaajan aikaansaannos.

Grilli lopetettiin palon seurauksena.

Yvioon kirjoitti...

Niin ajattelin vaan, että tuli olisi levinnyt sinne asti. Ainakin yksi mun kaveri, kun asuu Herttoniemessä sanoi poikaystävänsä käyttäneen niin huolimattomasti grilliä, vaarana oli tosiaan maastoon leviäminen.

Ikäväähän toi on, että noi virkistyspaikat häviää, kun ihmiset eivät välitä huolehtia niistä tai jopa polttelevat huvikseen.

Olen siinä rannassa grillaillut ja silloin tarkasti huolehdittiin, ettei tuli leviä. Ehkä sinne pitäisi jostakin palamattomasta aineesta rakennuksia rakentaa kuten esim. betonista. Tosin ei taitaisi niin miellyttää silmää. Olisi siinä ainakin suunnittelijalle töitä ja ihmeteltävää.

Lurker kirjoitti...

Viimeksi, kun oltiin kävelyllä ko. rannalla, pikkupojat paukuttelivat papaattejaan ja muita pommejaan paviljongin vierellä. Hmm---

Anonyymi kirjoitti...

harmi harmi harmi harmi

- entinen rantalainen