lauantaina, elokuuta 14, 2004

Tyrnävän verikoirat

Kesälomalla kirjaston tietokoneella surffatessani törmäsin vanhaan - niin näin se on sanottava yli 25 vuoden jälkeen - luokkatoveriini Esaan, joka kehaisi, että oli pistänyt pystyyn verkkosivuston Tyrnävän verikoirat. Miehen omia tuotteita, nettisarjakuvaakin.

Muhoksen lukion Crazy Kat -inspiraatioiden ajoista tyyli on kehittynyt omaperäiseksi, joten en voi muuta kuin verkostomarkkinoida, kun ei noilla sivuilla mittarin mukaan liikaa trafiikkia ole, mikä ei ole ihme, sillä Tyrnävällä ei vieläkään ole rautatietä, mistä me muhoslaiset emme koskaan lakanneet huomauttelemasta - Muhoksenkin asema on nykyään kylmä asema - mutta onhan se Tyrnävä sentään tietysti luonnonsuojelualuetta perunoineen ja perunaviinoineen. Ja yksi Miss Suomi 1970-luvulla. [Muhokselta vain yksi Miss Universum.]

Enkä minä morkkaa Tyrnävää. Mutta mistä muusta paikkakunnasta voisi olla lähtöisin kaksi suurta taiteellista eläinhahmostoa, jotka ovat Martti "Huuhaa" Innasen naivistinen "Tyrnäväläinen ihmissusi" ja nämä Holecekin "verikoirat".

Ettäkö mainos. Ei kun uutinen.

Ei kommentteja: