tiistaina, elokuuta 10, 2004

Uudet blogit

Näin astelen ryhdikkäästi vanhojen blogien rintamaan. On ensimmäinen kerta kun rohkenen nousta antamaan kommentteja ns. uusista blogeista. Varon sotkemasta räällä pitkää harmaata partaani.

Juuri siksi on helpointa aloittaa uusimmasta tilauksestani: Mielisairaalasta, joka on ensimmäinen minun silmiini sattunut pornoblogi sitten SchizoJannen tänään tilaamien käytettyjen kondomien... Mutta toki Mielisairaalassa tapahtuu muutakin, ja jos ei, niin pannaan tapahtumaan, tuntuu olevan kirjoittajan henki. Asiaan kuuluu, että Mielisairaalan lay-out on todellakin out-lay ja niinkin pieniä asioita kuin isoja kirjaimiakin huomaa kaipaavansa aika ajoin kuin kihlmanin madeleinessä aikoinaan. Mutta se juttu mielisairaalassa on aina, että sieltä pitää päästä pois. Jos ei pääse, niin eivät pikkuasiatkaan vaivaa vaikka ne isoilta tuntuvatkin.

Linkkivarasto näyttää käyttökelpoiselta juuri siihen mihin nimikin odotukset asettaa.

Scillan eli Jenni Meriluodon paluu blogirintamalle tunnuksilla Susi hukassa tuottanee nopean nousun listalla, mikä tyydyttänee kirjoittajan jännityksen tarpeen - paljon muuta hän ei ole vielä ehtinyt ihmetellä. Mutta 22-vuotiasta ikäloppua kannattaa aina ihmetellä. Ja onhan se niin, että sana notkuu hänellä jotenkin lempeällä painolla, niin että voisi uskoakin vanhemmaksi.

Lääkäri-kirjailija Pekka Jurvelinin matkapäiväkirjaa ehdin jo edellisessä viestissä kehaista, mutta kehua röpöstellään nyt suu vaahdossa lisää. On se sitten hyvä. Ja minä olen vähän niinku sieltä päin kotoisin.

Vaikka diarylandin linkit sojottavat Pinserin blogilistalla järkiään ihan mihin sattuu, näyttäisi Toden toistoa vielä toimivan. Minulle tämä on tämmöinen tyypillinen vakoilusivusto: ai, näinks ne opiskelijat näit juttui kelaa... Osaan tehdä vaikeampia tenttikysymyksiä, kun näen mitä ne lukee ja tekee... [Tässä ja nyt on pakko lisätä: Minua ei kannata aina ottaa niin tosissaan...]

Maalainenkin oli bongannut Katselijan, ja vielä päinvastoinkin. Katselija vaikuttaa niin vakavahenkiseltä kuin nimimerkkinsäkin on. Kun minä en yleensä ole, niin tämmöistä erilaista otetta on aina mukava lukea.

Blogivanhus nostaa päänsä rinnuksiltaan, katse harhailee hieman poissaolevana molempiin sivustoihin ja hän ymmärtää, että on aika poistua keppiään kolistellen takavasemmalle.

Ei kommentteja: