sunnuntaina, lokakuuta 31, 2004

Baarissa

Schizo sen kun mietti lähtisikö baariin. Minä pistin sitten paremmaksi ja lähdin. Lauantai on tavallisesti välipäivä. En liiku. En inahda. En edes halua. Mutta nyt oli tilaisuus ja sitä piti käyttää hyväkseen.

Olen alkuiltaihmisiä. Minusta baarissa on aina parhainta kun ei ole paljon ihmisiä. Voi jutella naapurin kanssa. Voi tehdä aloituksia. Voi sooloilla. Kun nyt menimme kello 11 aikoihin (i.p.), niin henkisestä varautumisesta huolimatta se tuntui vaikealta. Oli hirveän täyttä. Koko ajan saa miettiä kaataako tuo lasit pöydässä. (Kaatoi.) Mutta senkin kestää jos asennoituu.

Naapuripöydässä, joka oli se johon piti sitten päästä, tapeltiin. Onneksi se oli vain sananvääntöä. Vääriä ihmisiä väärään aikaan ja ehkä - painotus sillä epäröivällä sanalla - myös väärässä paikassa. Pääsimme sitten siihen tuttujen pöytään aikanaan, portieeri vähän raivasi maastoa, varoitti kuitenkin ensin ja siihen meni tunti. Järkeviksi tunnettujen kantainehmojen kommentteja kannattaa aina kuunnella, vaikka he vetäisivätkin aina välillä kotiin päin.

Aluksi näytti sille, että tilanne oli jo kestänyt liian pitkään. Pöydän väelle se oli jäänyt vähän päälle. Melu voi olla selitys toistolle sekin. Osa poistui, kun ei jaksanut postmodernia asemaansa. Onhan se niin, kuten me kokeneemmat tiedämme, että prinsessoja voi olla vain yksi. (Tai enintään kaksi. (Tähän kyllä kuuluisi hymiö))

Ja niinkin kävi, että kuunneltiin sitten selityksiä tapahtuneesta, eikä edes yhteen vaan vähän useampaan kertaan. Onneksi sekin vaihe meni ohi, ja pääsimme muihinkin jutunaiheisiin.

Vähän ihmiset kiusoittelivatkin toisiaan suhteilla. Sillä on yhtymäkohtansa tuohon prinsessana oloon, vaikka eri ihmisestä nyt oli jo kyse. Kuningastakin kismitti, ja se vasta kismittikin, että kismitti. En kai minä siihen sorru. Alkeelliseen mustasukkaisuuteen. Narsismi on vaivoista tutuin.

Onneksi sekin meni ohi. Kävin laulamassa kerran ja toisenkin ja taisin päästä kolmannenkin kerran. Olin hyvällä tuulella. Melkeinpä riehakkaalla.

Ja näin jälkeen päin on mukavaa, että on rakkaita ihmisiä. Tarvitseeko sitä sen kummempaa. Rahaa? Ei. Mainetta? Ei. Kuuluisuutta? Ei.

Vihdoinkin olen päässyt siihen, että ei-sanani osuvat oikeisiin paikkoihin. Tai ainakin siltä minusta tuntuu. Kyllä, ehdottomasti. Ja silti. Kuinka vaikeaa on sijoittaa oikein kyllä ja sanoa se.

1 kommentti:

Janice Aliena kirjoitti...

Luin online-kommentti Los Angelesissa toimivasta toimittajan paljastaa, kun hän on löytänyt poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hän on entinen poikaystävänsä hajotettu.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyshenkilö Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, pääsy asiat toimivat minulle, uskoin todistusten varten tosielämän todisteita. Tajusin, mikä on hyvä jakaa täällä, koska sidottu, vahvistettu se inspiroi myös muita.
onneksi yksi löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme sitten niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. Enää voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin turhaan sitä ennen rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, hänellä oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yrittäjä sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, nyt tämä toimii hyvin, 100% varma.
ota yhteyttä henkilökohtaisiin viesteihin kautta (herbalisthome01@gmail.com)
hänellä on valtuudet ratkaista suhteelliset kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysyvä pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
Internet todella tärkeä tarjoamalla nopeita ja nopeellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com