sunnuntaina, lokakuuta 24, 2004

Äänestämään

Nyt on sitten aika vaikuttaa. Käyn äänestämässä, käykää tekin. Äänestäminen ei ole vitsi, vaikka se ei paljon vaikutakaan, jos yhteen ääneen tuijottaa. Mutta on vaaleja ratkaistu yhdelläkin äänellä.

Muistakaa myös, että oikein annetulla äänellä annetaan vahva ei idiotialle. Ääniä voi antaa väärinkin ammattipainijoille ja jäähallinjohtajille. Valitkaa hyvä, asiansa osaava ehdokas, sillä niitä riittää. Itse laskin "tuntevani" kolmesta puolueesta noin 50 ehdokasta, osan paremmin, osan vuosien varrella syntyneiden satunnaisten yhteyksien vuoksi.

Tässä epäuskoisille propagandaa.

3 kommenttia:

Makinen kirjoitti...

Olin juuri lähdössä äänestämään. Vielä emmin kahden ehdokkaan välillä: toinen ammattipainija ja toinen jäähallin johtaja.
Jos nyt jätänkin menemättä, niin lasketaanko se minun vahvaksi eikseni idiotialle.

Jari Sedergren kirjoitti...

Jos ei mitään tee, ei voi laskeakaan. Tosin se estää tason laskun.

Janice Aliena kirjoitti...

Luin online-kommentti Los Angelesissa toimivasta toimittajan paljastaa, kun hän on löytänyt poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hän on entinen poikaystävänsä hajotettu.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyshenkilö Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, pääsy asiat toimivat minulle, uskoin todistusten varten tosielämän todisteita. Tajusin, mikä on hyvä jakaa täällä, koska sidottu, vahvistettu se inspiroi myös muita.
onneksi yksi löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme sitten niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. Enää voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin turhaan sitä ennen rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, hänellä oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yrittäjä sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, nyt tämä toimii hyvin, 100% varma.
ota yhteyttä henkilökohtaisiin viesteihin kautta (herbalisthome01@gmail.com)
hänellä on valtuudet ratkaista suhteelliset kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysyvä pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
Internet todella tärkeä tarjoamalla nopeita ja nopeellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com