keskiviikkona, lokakuuta 20, 2004

Synttäreiden jälkeen

Oli aika mennä töihin. Kirjoitin, kokoustin, printtasin ja nidoin, söin ja kävin puhujapöntössä Orionissa - Helsingin Sanomien tämänpäiväinen (vielä viisi minuuttia) Minne mennä tänään -palsta mainosti tilaisuutta, mutta ihmisiä oli niukalti. Niin vähän etten viitsinyt laskea. Jutussa mainostettiin heti aluksi, että kyse on uusinnasta, mikä ei ihan tarkkaan ottaen ollut totta, mutta sen verran kuin journalismissa tarvitaan.

Ravintola Moskvassa keskustelimme hetken yhden sakun ja votkapaukun voimalla. Ihmiset kertovat anarkisti- ja radikaaliajoistaan meillä ja Berliinissä ja DDR:ssä. S

Siirryin karaokeen, ja kukas se siellä, ellei eilinen "sairauden vuoksi" poisjäänyt neitonen niiskuttamassa. Kysyin, oliko kolera jo parantunut. Mikään sitä pienempi syy ei nimittäin kelpaisi selitykseksi poisjäännistä.

Ei ole, hän vastasi ja laski kätösensä juomalasille. Neiti sai kotoa viestejä kasapäin, että pitäisi jo tulla kotiin sairastamaan. Ehdotin, että hän voisi kertoa olevansa karanteenissa koleran vuoksi. "Sieltä ei niin vain lähdetä."

Kun sitten olin pari kertaa maininnut poissaolosta, odotettu tiuskaisu tuli. Että kuinka kauan siitä nyt aiotaan jauhaa. Minä sanoin olevani hyvin optimistinen. Neuvostoliitto on sortunut. Berliinin muuri murentunut. "Kyllä sinäkin vielä saatat hyvinkin päästä pois mustalta listalta." Tosin ostin sen Kiinan muurilta, sanoin lopuksi.

1 kommentti:

Janice Aliena kirjoitti...

Luin online-kommentti Los Angelesissa toimivasta toimittajan paljastaa, kun hän on löytänyt poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hän on entinen poikaystävänsä hajotettu.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyshenkilö Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, pääsy asiat toimivat minulle, uskoin todistusten varten tosielämän todisteita. Tajusin, mikä on hyvä jakaa täällä, koska sidottu, vahvistettu se inspiroi myös muita.
onneksi yksi löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme sitten niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. Enää voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin turhaan sitä ennen rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, hänellä oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yrittäjä sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, nyt tämä toimii hyvin, 100% varma.
ota yhteyttä henkilökohtaisiin viesteihin kautta (herbalisthome01@gmail.com)
hänellä on valtuudet ratkaista suhteelliset kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysyvä pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
Internet todella tärkeä tarjoamalla nopeita ja nopeellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com