sunnuntaina, lokakuuta 31, 2004

Lastenkutsut

Sunnuntain ohjelmana on lastenkutsuiksi nimetty riiviötapaaminen. Lapsen kahdeksanvuotis-synttärit olivat jo viikko sitten, mutta nyt ovat sitten niitä juhlistavat kutsut. Lapsen serkku on kyläillyt jo jonkun päivän.

Halloween näyttää olevan jotenkin tulossa, kun lapsi keikkuu noitahattu päässään ympäri asuntoa. Hyvä ettei huido sillä taikasauvalla, joka jatkuvasti kiharrutti silmäripsiäni vuosi takaperin.

Juhlien alkuun on tunti ja risat, makaronisalaatti on jo tulossa, limut kylmenee ja karkit on piilotettu. Samalla raivataan hieman maastoa ja peitellään talouden ekosysteemin rikkihieraistuja objekteja.

Se on helppoa, sillä taloutemme yleisköyhtyminen viittaa keskimääräiseen inflaatiovauhtiin. Näytille jätetyt tavarat ovat suurin piirtein samat kuin viime vuonna, nyt vain vuotta vanhempina. Ne ovat kypsyneet hyötökäytössä ja alkavat myös näyttää sen. Sohvan reunan hieraantuminen ihmetyttää, mutta on tosiasia. Sohvaa ei hankita, vaan sohvanpäällinen.

Säästyneillä sohvarahoilla voisi vaikka käydä jossakin. Olen aina halunnut Sisiliaan, jossa en ole vielä piipahtanut. Mutta sitä ennen menen Roomaan. Viikon reissu, lähtö ensi viikon lauantaina.

1 kommentti:

Janice Aliena kirjoitti...

Luin online-kommentti Los Angelesissa toimivasta toimittajan paljastaa, kun hän on löytänyt poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hän on entinen poikaystävänsä hajotettu.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyshenkilö Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, pääsy asiat toimivat minulle, uskoin todistusten varten tosielämän todisteita. Tajusin, mikä on hyvä jakaa täällä, koska sidottu, vahvistettu se inspiroi myös muita.
onneksi yksi löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme sitten niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. Enää voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin turhaan sitä ennen rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, hänellä oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yrittäjä sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, nyt tämä toimii hyvin, 100% varma.
ota yhteyttä henkilökohtaisiin viesteihin kautta (herbalisthome01@gmail.com)
hänellä on valtuudet ratkaista suhteelliset kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysyvä pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
Internet todella tärkeä tarjoamalla nopeita ja nopeellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com