lauantaina, lokakuuta 09, 2004

Parhaat ensialbumit

Hyvä on. Minä osallistun tähän meemiin.

1) Miss Kittin & The Hacker: First Album
2) The Bothy Band: The First Album
3) Aly Bain: First Album
4) Ella Guru: The First Album
5) Ceolbeg: The First Album

Varasijalla:
6) Suicide: The First Album

Myöhempien aikojen kommentti ja varoitus, koska ounastelen olleeni - jälleen kerran - yhtenä inspiraationa eräissäkin intertekstuaalisissa simulaatioissa:
[Linkit voivat johtaa joko informaatio- tai mainossivuille. Onpahan niissä kuitenkin enemmän sanottu kuin mitä minä tässä viitsin tämän vitsin vuoksi. Sitä paitsi, ne ovat minun laittamiani linkkejä ja minä siis vastaan niistä. Ne ovat, niin kuin minun kaltaisessani perheblogissa aina, laillisia sivustoja sillä hetkellä kun minä niihin viittaan. Tulevaisuuttahan minä en voi ennustaa, muuten siirtyisin hevosveikkaukseen. Siis pää kallellaan: "Mitäs menitte klikkailemaan". Meillä yllyttäjillä on tapamme sanoa, että pitää aina katsoa mihin sormensa, nenänsä jne. laittaa... Filosofiselta näkökannalta suosittelen kantilaista itsehillintää, kuten meillä porvareilla - niitähän me kaikki olemme Hannu Taanilaa myöten, eikö totta? - on näin ennen vaaleja tapana muistuttaa...]

4 kommenttia:

Jaakob kirjoitti...

Eikös The Stylisticsin "The Original Debut Album" kuuluisi sittenkin tuolle listalle, edes varasijalle?

Jari Sedergren kirjoitti...

Se taitaa olla remasteroitu albumi The Stylisticsin ensimmäisestä 12' LP:stä nimeltään The Stylistics (1971). Eli eka oli nimikkoälpee.

http://www.soulwalking.co.uk/Stylistics.html

Jari Sedergren kirjoitti...

Sen sijaan Björkin eka albumi Debut voisi olla hieno veto.

Jaakob kirjoitti...

Niinpäs onkin! Olisi pitänyt ajatella loppuun asti.
No mutta Txetxo Bengoetxea -nimiseltä artistilta pitäisi löytyä myös Debut-niminen albumi. Sen mainitseminen toisi enemmän katu-uskottavuutta kuin Björkin.