tiistaina, lokakuuta 19, 2004

Mulla on

tänään synttärit. Ja mä oon just tullu Suomeen. Tein hauskan juoksuennätyksen Wienissä. Bukarestissa ei myyty väkeviä lentokentällä - ei muuten tupakkaakaan - ja kone oli tietysti myöhässä. Kun tulin Helsingin konetta jo lastattiin.

Juoksin kuin heikkopäinen ja selvisin turvatarkastuksesta, kun kymmenien metrien jonon sivuun aukeni reitti, sillä yksi uusi tarkastuspiste avattiin juuri sopivasti. Viidenkymmenen passintarkastusta kaipaavan ihmisen ohi viidessä sekunnissa. Jatkoin ensin ylös juosten, sitten alas juosten, poikki hallien ja ohitin pari ekaa alkoholikauppaa, kun ajattelin että on kiire. Juuri ennen porttia oli sitten vielä yksi.

Toisesta ovesta sisään. Pysähdys. Viinahylly. Litran Stolitsnaja tarttui ensiksi käteen. Juoksin tiskille, jossa afrikanitävaltalainen myyjä sanoi: "Taitaa olla kiire." "Niin on, ja omille synttärikutsuille huomenna tarvitaan pullo votkaa." Ei kysellyt mies passeja tai muita dokumentteja, löi verottoman ja toivotti hyvää syntymäpäivää. Mies paikallaan. Juoksin toisesta ovesta ulos ja ehdin koneeseen. Romanian jälkeen kiva kokemus.

Oleskeluni Wienissä päättyi tähän. Puoli tuntia ja synttäriboolin pohja. Palailen Romanian hurjimpiin tarinoihin kun tästä tokenen.

4 kommenttia:

mea kirjoitti...

Hyvää onnea! Turhankuuloinen fraasi, mutta onnea tarvitaan aina, joten varmuuden vuoksi siis.

Jari Sedergren kirjoitti...

Kiitän. Oikein sydämestä ottaa vanhaa miestä.

Katja kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää vanhukselle. *wirn*

Janice Aliena kirjoitti...

Luin online-kommentti Los Angelesissa toimivasta toimittajan paljastaa, kun hän on löytänyt poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hän on entinen poikaystävänsä hajotettu.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyshenkilö Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, pääsy asiat toimivat minulle, uskoin todistusten varten tosielämän todisteita. Tajusin, mikä on hyvä jakaa täällä, koska sidottu, vahvistettu se inspiroi myös muita.
onneksi yksi löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme sitten niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. Enää voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin turhaan sitä ennen rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, hänellä oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yrittäjä sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, nyt tämä toimii hyvin, 100% varma.
ota yhteyttä henkilökohtaisiin viesteihin kautta (herbalisthome01@gmail.com)
hänellä on valtuudet ratkaista suhteelliset kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysyvä pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
Internet todella tärkeä tarjoamalla nopeita ja nopeellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com