keskiviikkona, lokakuuta 20, 2004

"Huonot bailut - vain Sedis sammui"

"Huonot bailut - vain Sedis sammui", otsikoi eräskin opiskelijoiden pilalehti muutama vuosikymmen sitten lööpissään. Toista on nyt (vaikka lööppien tavoin tuokin oli liioiteltua informaatiota). Oli niin siistit synttärit, ettei arvaisi meikäläisen elämäksi.

Silti "taktiikkani" onnistui. Jokainen sisääntulija sai snapsin Stolitshnajaa ja tyhjennetty lasi täytettiin vodkapohjaisella drinksulla. Alkupalojen yhteydessä punaviiniä ja toisella kädellä vodka-campari-appelsiini -sekoitusta, salaatin ja pihvien aikana kaikkea sekaisin ja kahvin aikana laulu jo kaikui Vana Tallinnin voimalla kepeästi ja jälkiruokakakun yhteydessä - kakussa oli tietysti viila siltä varalta että sankari joutuu putkaan - nautimme sampanjaa. Sampanjan jälkeen käydyn keskustelun aikana kumosimme pöydän pulloihin jääneet jämät tasapuolisella sulle-mulle -periaatteella. Kaivelimme pihvien jäännöksiä hampaiden välistä. Hymyilimme ja tönimme toisia olkapäällä olkapäähän, kun oli täyttä.

Tämän jälkeen oli aika ryhtyä maistelemaan alkoholijuomia, vaikka ensimmäiset hihityskohtaukset oli jo koettu. Keittiössä ja parvekkeen pakkasessa kävimme sivistyneitä keskusteluja Shakespearesta, Maarianhaminan IFK:sta, karaokesta, geeneistä, rocknrollista ja puhuimme poissaolevista pahaa kuten myös päivänsankarista kun hän oli syrjemmällä. Ja ennen muuta skoolasimme. Kaksi nörttiä keskusteli sujuvimmasta tavasta päivittää kotisivut: sujuvin tapa oli ilman muuta se, josta saa parhaimman palkinnon.

Keskustelimme myös seksistä, ladonoven kokoisista poikaystävistä, ikisinkuista, ja vain sinkuista, joiden vastapainona kerroin olevani albumi ja viittasiin toveriin vierelläni, joka on tupla-cd. Impyet eivät punastelleet.

Ja hups. Kuningas Ravintola heilautti taikasauvaa, ja yhtäkkiä melkein kaikki olivat poissa. Jatkoilla. Sinnikkäimmät jäimme vielä tuhoamaan talon anteja melkein puoli kahteen. Kahdelta kaikki olivat jo kodin porteilla.

Enää 364 päivää jäljellä seuraavaan syntymäpäivään, jos se minulle suodaan. Koskapa muutamat vieraat saattavat tämänkin lukea, niin kiitos hyville ihmisille.

1 kommentti:

Janice Aliena kirjoitti...

Luin online-kommentti Los Angelesissa toimivasta toimittajan paljastaa, kun hän on löytänyt poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hän on entinen poikaystävänsä hajotettu.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyshenkilö Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, pääsy asiat toimivat minulle, uskoin todistusten varten tosielämän todisteita. Tajusin, mikä on hyvä jakaa täällä, koska sidottu, vahvistettu se inspiroi myös muita.
onneksi yksi löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme sitten niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. Enää voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin turhaan sitä ennen rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, hänellä oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yrittäjä sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, nyt tämä toimii hyvin, 100% varma.
ota yhteyttä henkilökohtaisiin viesteihin kautta (herbalisthome01@gmail.com)
hänellä on valtuudet ratkaista suhteelliset kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysyvä pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
Internet todella tärkeä tarjoamalla nopeita ja nopeellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com