tiistaina, lokakuuta 19, 2004

Synttärit alkavat

No niin. Maansiirtokoneet ovat siirtäneet muutamia arkeologisia kerrostumia piiloisiin paikkoihin. Hyllyjä on oiottu. Vanhat puoliksi juotetut viinapullot on täytetty sekoitteilla. Pihvit maustuvat hissukseen. Alkupalat on tehty ja asetettu näytille. Romanialainen rock'n roll soi taajatahtiseen rytmiin. Suussa maistuu juusto. Juomasekoitukset ovat pettäviä ja ne kylmenevät parvekkeen etelämannerolosuhteissa nopeasti.

Missä ovat vieraat? Sediksen suuret syntymäpäiväjuhlat alkavat.

Tällä kertaa teemana on karaoke ja vieraat koostuvat karaokeystävistä. Tai niistä joita saattoi yhden päivän varoitusajalla saada paikalle. Yllätysperumisia on vain yksi, epävarmoja pari. Ihmiset tuntevat toisensa, mutta yllätyksiähän voi aina sattua.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, kuulostaapa kivalta! Ihan tekisi mieleni olla vieraslistallasi. Hyvää syntymäpäivää!

Hanna G
blogiton laulunystävä, kahta päivää vaille kolkytäviis
www.lumenvalo.fi

kew kirjoitti...

Voi itku. Luulin että olen ainoa hullu blogistanissa joka tykkää karaokesta.

Hyvää syntymispäivää. Olen aina ollut vakaasti sitä mieltä, että lahjoja pitäisi syntymäpäivänään antaa oikeastaan vanhemmilleen - mutta se nyt on turhaa saivartelua. :)

Janice Aliena kirjoitti...

Luin online-kommentti Los Angelesissa toimivasta toimittajan paljastaa, kun hän on löytänyt poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hän on entinen poikaystävänsä hajotettu.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyshenkilö Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, pääsy asiat toimivat minulle, uskoin todistusten varten tosielämän todisteita. Tajusin, mikä on hyvä jakaa täällä, koska sidottu, vahvistettu se inspiroi myös muita.
onneksi yksi löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme sitten niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. Enää voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin turhaan sitä ennen rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, hänellä oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yrittäjä sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, nyt tämä toimii hyvin, 100% varma.
ota yhteyttä henkilökohtaisiin viesteihin kautta (herbalisthome01@gmail.com)
hänellä on valtuudet ratkaista suhteelliset kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysyvä pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
Internet todella tärkeä tarjoamalla nopeita ja nopeellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com