keskiviikkona, lokakuuta 27, 2004

Mä oon kuningasjätkä

Heräsin aamuviideltä katsomaan Kuningasjätkää. Onnen maahan verrattuna se on lööperiä, ei kostu silmänurkka eikä hirveästi nauratakaan. Ehkä ajankohdalla, uusien lääkkeiden totutteluvaiheessa aiheuttamalla pahoinvoinnilla - ihmisen olohan on nykyisin täsmälleen yhtä hyvä kuin hänen lääkkeensä - nälällä, hirvittävällä silmäkivulla, hartia- ja niskasäryllä ja suoranaisella mielenvitutuksella on sijansa näinkin kriittisen ihmisen elämässä. Sain valmiiksi ojankaivuu-urakkani vartin yli kahdeksan.

Onneksi on stressi. Tuo meidän nykyihmisen, homo postpostmodernicuksen, elämä on yksinkertaista. Paina sinä jätkä vaan. Se sopii seksuaalivalistukseksi kaikille yli kuusitoistavuotiaille ja alle kolmekymppiselle sukupuolesta riippumatta. Se sopii rahantekoon ja uran kohottamiseen. Se sopii työhön ja vapaa-aikaan. Se on pulttaavan ATM:n ja kaavakuvia piirtävän YTM:n ilo ja elämä. Se sopii ruumistaan ajattelevalle ja siitä vähät välittävälle. Se sopii elämänmalliksi toisille ja varoitukseksi epäilijöille, jotka eivät voi sen kiusausta kuitenkaan välttää, heti kun kohdalle sattuu sopiva tilaisuus.

Kynttilöiden pitää palaa. Molemmista päistä ja liekinheitin keskellä. Uhrasin tähän kolme minuuttia. Onkohan se liikaa tämän päivän time tablessa?

Nähdään klo 17 Orionissa.

1 kommentti:

Janice Aliena kirjoitti...

Luin online-kommentti Los Angelesissa toimivasta toimittajan paljastaa, kun hän on löytänyt poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hän on entinen poikaystävänsä hajotettu.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyshenkilö Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, pääsy asiat toimivat minulle, uskoin todistusten varten tosielämän todisteita. Tajusin, mikä on hyvä jakaa täällä, koska sidottu, vahvistettu se inspiroi myös muita.
onneksi yksi löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme sitten niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. Enää voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin turhaan sitä ennen rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, hänellä oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yrittäjä sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, nyt tämä toimii hyvin, 100% varma.
ota yhteyttä henkilökohtaisiin viesteihin kautta (herbalisthome01@gmail.com)
hänellä on valtuudet ratkaista suhteelliset kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysyvä pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
Internet todella tärkeä tarjoamalla nopeita ja nopeellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com