keskiviikkona, tammikuuta 05, 2005

Hidas lasku

Raskaan kahden lomaviikon jälkeen on oikea ajatus tehdä hiljainen ja hidas lasku työelämään. Kolmen päivän työviikko on hieno keksintö. Loppiaisen jälkeinen perjantai on tietysti vaihdettu vapaaksi maksamalla työnantajalle riihikuivaa rahaa päiväpalkan verran.

Niinpä edessä on järjetön verryttelyviikonloppu keskiviikkoillasta sunnuntai-iltaan. Kyllä kelpaa harjoitella DocPointin alkuun asti.

Olen kuullut jostakin uudesta ilmiöstä, jonka nimi on japaniksi. Siinä tyrkätään käteen jokin laite, ja sitten näkymätön tai ns. tyhjä orkesteri (kara "oke") meiskaa takana. Siihen pitää kuulemma huutaa lujaa, että kuuluu. Toinen käsi on vapaana kiertymään tanssitytön lanteen vai-mikä-se-nyt-oli ympäri ja toinen käsi pitelee sitä laitetta niin, ettei kolauta toisen tanssitytön hampaisiin, kun he pää taivutettuna laulavat suomalaisen rokenrollin klassikkoa, jossa tahdottiin enemmän kuin missään muussa kappaleessa ennen sitä.

Sitä täytyy kokeilla. Lomalla. Apocalypse! Nyt!

2 kommenttia:

mea kirjoitti...

kaiken me jaamme / toisiamme tukekaamme / aikuinen nainen / tuntee arvon rakkaudenJa lanne meni, että wowwowwow.

Jari Sedergren kirjoitti...

Nyt tarvittaisiinkin tukea, kun vieläkin heikottaa. Tanssityttöjä oli kuusi! Ja kaikki hienoja laulajia, kuoroihmisiä kun olivat!