perjantaina, tammikuuta 07, 2005

Skunkkihajuvettä


Skunkkihajuvesi - peittää ihmistuoksut!

Kuten käyttäjäkommentit ilmoittavat, kyse on aidosta luonnontuotteesta - aitoa skunkin tuoksua. Ja koska se on aito luonnontuote, se on Sinulle hyväksi! Mainos lupaa, että tämä tuote hakkaa chanelvitosen tosta vaan.

Mutta maailmankapitalismi on armoton. Tuotteella on vahva kilpailija ja sen mainoskuva on viettelevämpi.

Sekin on sataprosenttinen luonnontuote. Mainos varoittaa, ettei sitä kannata levittää vaatteisiin ja kenkiin: "Tuoksusta on lähes mahdoton päästä eroon."

Ihmistuoksusta eroon pääseminen on joskus aivan välttämätöntä. Kuka leijona- tai sarvikuonovalokuvaaja haluaisi tuoksahtaa ihmiselle, tuolle nisäkkäistä kamalimmalle.

Mutta webin maailma on pettävän looginen kuten tämä elektromagneettiseltä säteilyltä suojaava tuote meitä valistaa ohjeissaan webmastereille:

"Onko opettajasi kertonut sinulle, että webissä saattaa olla epäluotettavaa informaatiota. Ja sitten he näyttävät sinulle saittilistan, jota voit "arvioida". Kääntääkö tämmöinen esittely sinut listan saitteja vastaan? Yllyttääkö se sinua katsomaan asioita niin, että kaikki listalla olevat asiat olisivat vääriä? Palkitaanko sinua jonkinlaisen sosiaalisen hyväksynnän nimissä, esimerkiksi hyvillä arvosanoilla tai sanallisella kehulla siitä, että uskot joidenkin websaittien olevan harhaanjohtavia? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, olet ajatuskontrollin uhri.

Opettajat, kirjastonhoitajat ja muut informaation portinvartijat ovat osa salaliittoa, joka kontrolloi sinunkin ajatteluasi. Heidät on puolestaan värvännyt ryhmä, joilla on erityinen intressi tuoda esiin tiettyjä maailmankuvia - maailmankuvia jotka tuovat näille ryhmille valtaa ja rikkauksia - ja jotka ovat tehtäviinsä valittuja juuri siksi, että he kykenevät muokkaamaan ihmisten maailmaa siihen lopputulokseen.

Henkilö joka lähetti sinut tänne "arvioimaan" tätä saittia on osa tätä salaliittoa, joka kääntää sinun mielesi.

Kuinka sitten voi taistella tätä salakavalaa vallan väärinkäyttöä vastaan? Aloittelijat, älkää luottako niihin, joiden valta kontrolloi sinua tai estää pääsyäsi informaation äärelle. Ole skeptinen mihin tahansa, josta he sanovat, että se on totta. Jos he väittävät jotakin vääräksi, on olemassa suuri todennäköisyys sille, että se on oikeastaan totta.

Sinulla on toinenkin tärkeä asia tehtävänä. Rakenna ja pue yllesi
Aluminum Foil Deflector Beanie. Se estää psyktronisen ajatuskontrollin, jota harjoitetaan piirtoheittimiin piilotettujen psykotronien avulla. Mutta muista olla varovainen! Jos he saavat sinut kiinni siitä, että pidät AFDB:tä luokassa, he tietävät että olet heitä vastaan ja he rankaisevat sinua. Voit naamioida AFDB:si niin, että puet sen päälle baseballhatun, mikä samalla nostaa arvostustasi 90% kanssakumppaniesi silmissä."

Ilmankos nykyään näkee niin monia myssy päässä sisälläkin!

***** ***** *****

On siis perjantai. Ja lomaa, vaikka lapsen ärjyntä Winx-ohjelman äärellä: "Hei, sitä juotavaa! Ja heti!" hieman laskeekin tunnelmaa.

Ei niin pientä virkaa, etteikö se bloggaamista haittaisi!

Ei kommentteja: