maanantaina, tammikuuta 24, 2005

Mielenkiintoisia juttuja

Joskus kun laiskottaa tekee mieli lukea Interesting Stories and Fascinating Facts sivustoa, jossa on tarinoita maan ja taivaan väliltä. Aivan erilaiseen ideaan perustuu Other People's Stories, jossa inspiraation lähteenä on valokuva. Valokuvan ja tarinan yhteys on selvimmillään tietysti silloin kun tarina on oikeasti Intersting Story ja valokuva tarpeeksi käsittämätön ollakseen totta.

Hypertekstituotoksia netti on tietysti pullollaan, kuten The Most Interesting Stories of All Nations yrittää fiktiollaan osoittaa. Joskus tarinat ovat niin kummallisia, ettei niistä ota selvää erkkikään! Mutta kylmää sotaa se on!

Puhelinnumerostakin saa aikaan mielenkiintoisia tarinoita, mutta varsin usein 'mielenkiintoisten tarinoiden' taakse sisältyy tarinoita, joita ei voi tässä linkittää - toisia sotajuttuja oikein pyydetään.

Se kertoo intresseistä: mielenkiintoiseksi väitetään juttuja maailman postilaatikoista, maailman lopusta, kiinalaisista leijoista, junamatkoista, tai sitten ne eivät ole kiinnostavia kuten tämä juttu lävistyksistä.

Googlettamalla mielenkiintoista saa suomeksi 158000 linkkiä. Sitten jotkut vielä valittaa, että on tylsää.

"Lontoon skidit sanoo niil' on tylsää. Lontoon skidit sanoo ei oo tekemistä. Mutta tietääks' ne millaist' on Pihtiputaalla, oh no, oh no, siellä rockn'roll on pirun harvinaista, oh no, oh, no" lauloi Ratsia aikoinaan jä jäi mielenkiintoisella tavalla mieleen loppuiäksi.

Ei kommentteja: