tiistaina, tammikuuta 25, 2005

Huumoriblogeja murhataan

Aikoinaan, kun Kysyn vaan splitroitui bittikaivoon kuin karusellin hepat, joiden pultit irtosivat täydessä vauhdissa - engl. "full fart in Sahara" -, tiivistin tuolloisen ilmiön niin, että joku murhaa huumoriblogeja.

Nyt ovat kadonneet Moroskooppi ja viimeksi Kilpirauhasen vajaatoiminta.

Tapahtumat alkoivat eilen kun Kilpirauhanen keksi venäläisen blogiruletin, jossa blogspotblogien säädöissä olevia nappuloita (delete ja stop loading) painellaan kuten venäläisessä ruletissa liipasinta. Koska bloggeri toimii niin kuin toimii, ei jokainen yritys suinkaan tuota tulosta.

Viime yönnä Moroskooppi n. 2.47 kirjoitti Kilpirauhasen kommenteissa pitävänsä ajatusta hyvänä, ja sen jälkeen ilmoitti hävittäneensä kaiken ja olevansa siitä helpottunut. Kilpirauhanen katosi tänä iltapäivänä.

Pojat ne aina osaavat tehdä noin dramaattista. Minä selviän sillä, että minulta häipyvät kaikki tilaajat blogilistauudistuksessa. Semmoinen flaksi minulla aina loppupeleissä käy.

Karuselli näyttää kommentoineen asiaa. Kommenttiosastolla ovat sitten inkarnoituneet sekä Kilpirauhanen että Maksansiirtopotilas Kysyn Vaan. Ilmankos minullakin ilmestyi tämä stigmareikä jalkapohjaan, enkä ole päässyt ajamaan taksilla korttelin ympäri kolmeen päivään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mää en kestä kun multa viedään kaikki! Toivottavasti muut eivät innostu tästä.

Lentojätkä kirjoitti...

Jaa,

Eiköhän pojat kohta vaihda vihkisormuksia keskenään ja perusta jonkinmoisen galakseja räjäyttävän über-blogin ihmiskunnan pään- ja vasemman pikkuvarpaanvaivaksi.