lauantaina, tammikuuta 29, 2005

Koti-ilta

Taitoluistelussa näyttää olevan uusi pistelaskujärjestelmä, mutta ne eivät ihan taida auttaa Susanna Pöykiötä mitaleille, vaikka hän hyvin luistelikin. Mutta mukavaa on kun saa jännätä tässäkin lajissa, sillä vielä se on mahdollista. [Ainakin pronssia näyttää tulevan - tuleeko peräti hopeaa? Hopeaa tuli! Hienoa!]

Penkkiurheilu on mukavaa. Silti jotenkin vierastan esimerkiksi Urheilukanavaa, vaikka sieltä on alkanut esimerkiksi jalkapalloa tulla kiitettävästi. Tiedän monia, jotka oluen ja chipsin voimalla katsovat joka sunnuntaiset lätkämatsit televisiosta, maksoi mitä maksoi.

Eurosport ei meidän taloyhtiössämme näy; Eurosport 2 digikanavilta kumminkin. Sieltä olen ehtinyt katsoa vasta mäkihyppyä tiiviinä tunnin lähetyksenä.

Hiihto oli ennen suosikkilajejani, mutta yhteislähdöt ja pitkien matkojen harvinaisuus on tehnyt siitäkin tylsää seurattavaa, varsinkaan kun kansalliseen hehkutukseen ei ole ollut syytä. Naiset nyt sentään pärjäävät.

Kaikilla meillä on urheiluperversiomme: minä pidän ampumahiihdosta. Se on jännittävä, vaihteleva ja vauhdikas urheilulaji. Ja ihan sama ovatko aseissa naiset vai miehet.

Koti-iltaa vietetään siis taitoluistelun parissa. Nykyäänhän kukaan ei käy kylässä kenenkään luona, joten ilta vietettäneen tiiviisti lapsen seurassa - omiansa hänkin tuntuu puuhaavan.

1 kommentti:

wavy kirjoitti...

Ah, vannoutunut Eurosport- ja penkkiurheilufani olen seuraavissa perinaisellisissa lajeissa: sumo-paini, snooker ja golf.
Kyllähän tuo taitoluistelukin menee, nimenomaan sitten miesten yksinesitykset - en ikinä unohda kanadalaista Toller Cranstonia, taisi tuo taidemaalari luistella joskus 80-luvulla ;-D