tiistaina, tammikuuta 25, 2005

Yli 40000 zivuselausta

Muistikirjamerkinnäksi lähinnä itselleni:

"Total number of page views up till now 40024" on siis trackerin saldo toukokuun puolivälistä lähtien. Kun tuo tammikuun eka viikolla laitettu uusi numeromittari näyttää nyt 6357, niin siihen on siis laskettava 33667 aina lisää. Nyt sekin tuli lasketuksi.

Minkähän takia mistään ei saa mittaria, johon voisi panna tuommoisen aiemmin kertyneen luvun ikään kuin pohjaksi. Säästyisi näiltä yhteenlaskutehtäviltä.

Nörtit saavat tästä ikuisen kehitysidean. Sitten se tietysti olisi samanlainen kuin Mersun matkamittari, mutta toisin päin. Aina parisataatuhatta hittiä ylimääräistä.

8 kommenttia:

Pipsa kirjoitti...

Krhm, moneltas ajattelit päivitellä?

Ei tässä ole koko päivää aikaa odotella :D

Aika käy melko pitkäksi, kun joutuu viettämään päivänsä joko sohvalla tai sängyllä.

Jari Sedergren kirjoitti...

Työt haittaa taas bloggaamista. Katselin aamupäivällä Markku Lehmuskallion Annan (1997), tein siitä tarvittavat tekstit, sisältöselvityksen ja lehdistökatsauksen, filmografian perjantaiseen kokoukseen, ja kirjoittelen nyt englanniksi abstraktia kesäkuun esitelmään, jonka esityspaikka on Ljubljanassa ja jonne ilmoittautumis-dead-line on just nyt. Kello 16.30 on pidettävä kolmen opetustunnin luento yliopistolla. Mitä sitten, vain taivas tietää.

Pipsa kirjoitti...

Mjoo, no olihan tuossa tekemistä :)

On vain niin megatylsää :(

E.K. kirjoitti...

Hei Sedis-herra. Kysyn sinulta kohteliaasti, mutta sitäkin ystävällisemmin, että olitko sinä tänään noin kello vähän vaille 16 raitiovaunussa 1A?
Jos olit, istuin takanasi ja olisin rohkeasti kyllä nykäissyt sinua hihasta tai vaikka korvasta, mutta puhelimeni pahkeinen alkoi soimaan juuri silloin ja aloin Greenpeacen tädin kanssa pelastamaan valaita.
Ja kun vapauduin pelastustehtävistä, jäitkin Kauppatorilla pois. Siis jos se olit sinä.
Mutta jos se olit sinä, niin oli kiva nähdä :)

Jari Sedergren kirjoitti...

Selän taakse en nähnyt, mutta kyllä se varmaan olin minä. Menossa luennoimaan. Huokailinko pahasti? Näkyikö päälle että jalkaan sattui. Nykäise ensi kerralla hihasta, mukavampihan se niin on tavata. Yritin vielä löytää kahviseuraakin, kuten varmaan huomasit.

E.K. kirjoitti...

Tervehdys teille.
En kyllä pystynyt kykenemään huomaamaan, että olisit näyttänyt pahemmin kärsivältä jalan takia, eikä huokailuakaan kantautunut korviini. Sen sijaan- valaidenpelastuksen ohessa- kuulin sinun mainitsevan puhelimessa jollekulle sanan "blogger". Sehän tosin voidaan joissain tapauksessa laskea myös huokaukseksi;)
Ensi kerralla jo sitten nykäisen. Hihasta siis.

kognitioita kirjoitti...

Näyttää siltä, että StatCounterin kävijälaskurille voidaan asettaa vapaasti alkuarvo: http://www.statcounter.com/

Jari Sedergren kirjoitti...

Kiitos. Erityisesti siitä, ettet sanonut kuten näiden asioiden tietäjät yleensä, että katso manuaalista!