torstaina, elokuuta 24, 2006

No bueno

Buñolin kaupungissa Epsanjassa järjestetään vuosittain La Tomatina. Siinä aggressiiviset ihmiset heittelevät toisiaan tomaateilla. Ajatuksena tämä ei ole vieras ja siksi omiin luennointivarustuksiini kuuluu kanaverkkoa.

Eräs helsingissä sijaitseva "espanjalainen ravintola" haluaisi järjestää tämän päivän Helsingin Sanomien (24.8., D3) mukaan tomaattisodan Sofiankadulla.

Sehän on museokatu! Ei ikinä. Menkööt urheilukentälle.

Ja jos joku kaupungin virkamies on niin hullu, että luvan tällaiseen myöntää, olisi hänen jaettava pääsylippuja tomaattisotaan maan lukuisissa ruokajonoissa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tampereellekin joku voisi perustaa ruokapankin. Nimittäin paikallinen evlut seurakunta jakaa ruoka-apua (EU:n) toimeentulotuen asiakkaille - mutta vain 4 kk vuodessa...
/jt

Hurina kirjoitti...

Tosi outoa kyllä ja tämä ei nyt liity edelliseen, mutta näin viime yönä unta sinusta, jossa kirosit erästä sodasta kertovaa kirjaa lukiessasi sitä, että se oli täynänsä vääriä tietoja. Olisikohan ollut joku Suomen tappeluista toisessa maailmansodassa kertova läpyskä. Olit todella närkästynyt kaikista virheistä. Hassua. ;)

Sedis kirjoitti...

Niissä on niin paljon vääriä tulkintoja (enemmän kuin virheitä), ettei niistä kannata närkästyä.

Pitäisi varmaan kirjoittaa oma kirja niin tulisi mieleinen.

Joka tapauksessa erittäin mielenkiintoinen uni...

Minä en nähnytkään mitään unta viime yönä, joten kyse oli varmaan siitä, että vierailin sinun unessasi.