keskiviikkona, kesäkuuta 02, 2004

Blogistanin tietotoimisto tiedottaa (4/2004)

Blogistan - johtava virtuaalivaltio

Meiltä on kysytty miten Blogistan sijoittuu tietotekniikan hyväksikäyttövertailuissa. Me vastaamme, ettemme anna lausuntoja kesken olevista oikeustapauksista. Emme myöskään halua antaa vaikutelmaa siitä, että julistaisimme sotia pelkän idealismimme vuoksi. Niinpä on tyydyttävä vain viittaamaan Tanskan menestykseen - ja sanottakoon se suoraan - maineeseen hyväksikäyttäjänä.

Tänään kilpailijamaiden levittämien tietojen mukaan Tanska nousi tietotekniikan hyväksikäyttäjämaa nro 1:seksi, ohi pahamaineisen Ruotsin ja Nokia-Suomen koska se oli yhdistänyt 5 ministeriötä ja 26 instituuttia saman portaalin alle.

Ennnen kuin osoitamme nämä tiedot vääräksi, antakaamme joitakin joitakin perusfaktoja Blogistanista. Blogistan on demokraattinen, kansainvälisesti arvostettu yhteisölliskunta. Sen pyhä pääkaupunki on Kablogh, joka on ainaoasta olemassa olevasta kartasta selviävällä tavalla pääsemässä irti tuhoisasta sodasta.

Blogistan tunnetaan edistyneestä tietotekniikastaan. Sen pää-äänenkannattajaksi on noussut Radio Free Blogistan, jolle mikään tietotekninen ei ole vierasta.

Teknisestä edistyneisyydestä kertovat myös ensimmäiset yritykset sanoittaa ja säveltää Blogistanille kansallislaulu, jota voi levittää mm. karaokessa.

Tekninen edistyminen on mennyt jopa niin pitkälle, että Blogistanista on voitu poistaa uskomatonta kyllä jalkakäytävät.

Blogistanilainen ei kuitenkaan elä vain tekniikasta. Sielulle on saatava jäydettävää. Siksi esittelemme muutamia erikoispiirteitä makupaloina Blogistanin monimuotoisesta sielullisesta elämänrikkaudesta.

Blogistan - uskonnonvapauden tyyssija

Blogistanissa vallitsee uskonnonvapaus. Sen vaalimiseksi
Blogistanin yliopiston teologinen tiedekunta pitää yllä varsin näyttävää sivustoa. Yrityksiä islamilaistaa tai numeraalistaa tai perustaa uusi, vapaa Blogistan on jo tehty. Distriputed Republic of Blogistan on ottanut kansalliseksi taiteenlajikseen sätkynukettamisen. The Best Nuke Is Sätky-Nuke't!

Blogistanissa vallitsee sananvapaus ja ilmaisun ilo
Blogistanian perustuslaki kannustaa itseilmaisuun. Kansalaisia kuullaan säännönmukaisesti.

Kuten englanninkielinen käännös perustuslaistamme toteaa: "Welcome to Blogistan the Internet-based journalistic medium where no thought goes unpublished, no long-out-of-print book goes unhawked, and no fellow ''blogger,'' no matter how outre, goes unpraised." Insolvent Republic of Blogistan on puhunut tasavallasta jo vuonna 2001.

Blogistan vs. Blogtopia
Kyse ei ole enempää eikä vähempää kuin yksilöllisen ilmaisun ja puhtaan demokratian korostuksesta ennen kaiken kaupallistavaa Internet-ajattelua. Tästä kahdensuuntaisesta kehityksestä on nouseva Ensimmäinen Blogisota (I BS)

Tieteellis-kaupallisteknisenä pidetty Blogistan on saanut rinnalleen toisenkin yhteiskunnallismallin, jota nimitetään Blogtopiaksi.

Pro-War.Com esittelee muutamia viimeisimpiä kiljahduksia.

Ei kommentteja: