torstaina, kesäkuuta 24, 2004

Juhannus

Asiat ryntäävät päälle kuin juhannus. Kun on sitoutunut tulevaisuusprojektiin ja joutuu hakkaamaan halot maailman suurimpaan juhannuskokkoon, tietää kyllä miltä tuntuu jos sade estää sen kaiken polttamisen tuhkaksi. Onneksi on tullut lämmin reippaassa työskentelyssä.

Siinä ei voi muuta kuin antaa vuoden Alkemisti-palkinto laulaja- ja raikulipoika Rainer Frimanille, joka loihe lausumaan 7:llä alkavassa lehdessä, että hän poltti kynttilöitään molemmista päistä ja kaikki meni tuhkaksi! Toisaalta sama artisti on aikoinaan muninut kultamunia, joten eipä tässä hämmästelemistä.

Piti olla kirjoitettavaa, mutta pitkäaikaisideani totaalikieltäytyjärippileiristä ei näytä toteutuvan, koska näinä päivinä minun on lähdettävä useammin kuin ehdin palata ja tietokoneet ovat varmaankin taakse jäänyttä elämää. Seuraavan kuun aikana olen enintään satunnainen kynähenkilö.

Kirjoittakoon joku muu totaalikieltäytyjien rippileiristä, jossa miehet kieltäytyvät naulaamasta Laulajaista ristiin, vaikka tämä armeijan entinen Pontius Maximus sitä naapurikasarmin maanpuolustusleirien propagandakaiuttimista pyytää!

Vapaita ideoita ovat ryöstöviljeltäväksi myös heavyrockrippileiri, uskonnollinen graffitirippileiri, hippirippileiri ja traditioita kunnioittava "porkkana ja keppi" -rippileiri. Extreme-rippileiri tarjoaisi kielillä puhumisen lisäksi toki muitakin jumaliin lähentäviä tekosarjoja. "Paras elämysrippileirini" -meemikirjoituskilpailu on siis minun puolestani alkanut. [Se on helppo julistaa kun on itse poissa...]

Nyt nukkumaan. Aamulla on töitä.

Ei kommentteja: