keskiviikkona, kesäkuuta 02, 2004

Kuu

Monet bloginpitäjistä kirjoittavat mielenterveytensä vuoksi. Siksi myöskään kuun ulvominen ei ole Blogistanissa tuntematon harrastus.

Se on kuitenkin aiemmin ollut vaikeaa. Nyt tekniikka tekee naapureiden ilostuttamisen tälläkin tavalla mahdolliseksi jopa aamupäivällä. Ja mikä parasta oman tietokoneen äärellä.

Naapuritkin tottuvat nopeasti. Näin kesälomilla naapurin parvekkeelta kuuluu aina aamukahvin aikaan hymyhuulin esitetty kommentti heidän vierailuilla oleville sukulaisilleen: "Ei siitä kannata välittää. Sedis se vain ulvoo kuuta tietokoneensa ääressä." Siihen leppoisaan nauruun on sitten sukulaistenkin helppo yhtyä. Päivä lähtee ikään kuin rullaamaan aivan uudella tasolla.

Digicamera johdatti minut sivustolle jossa Panavision kehuu uutta teleänsä. Se on slide show.

DISCLAIMER: [Pienellä painettu suurennettuna: Ihan sallittu shöy kaiken ikäsille bloggaajille - ns. tavanomainen kuuhullurajoitus kuitenkin pätee: Sedis ei vastaa ulvomisesta aiheutuvista lasin rikkoutumisista, kanaverkkolaskuista eikä enneltaehkäisevän mätiä munia ja tomaatteja koskevan tuottajaostosopimuksen aiheuttamista kuluista. Suurennos päättyy].

OVELA MARKKINOINTIANSA

Auuuu!!!!!!!! Vuole un Sedis Blog

OVELA MARKKINOINTIANSA PÄÄTTYY

Ei kommentteja: