tiistaina, kesäkuuta 01, 2004

Viisi rakkauslaulua (BlogInfo)

Blogistanin tietotoimisto [Bloginfo] tiedottaa:

Meiltä on kysytty, mitkä ovat viisi tärkeintä rakkauslauluamme rakkaassa Blogistanissamme. Kun meiltä kysytään, me meemitehtaan solidaarisuusvastaavat vastaamme maailman ja erityisesti virtuaalimaailman kauneimman rakkauslaulun olevan tietysti: "On maamme suuri ja mahtava, Blogistan", jonka sanoitus- ja sävellyskilpailu on vasta julistettu käyntiin. [Blogistanin tietotoimiston BlogInfon tiedotuksia 1/2004: "Sanoita ja sävellä Blogistanille oma kansallislaulu"]

Tavoitimme toiseksi kansanedustaja Ben Zyskowiczin.
- Minun on empimättä vastattava, että kyse on Petri Revon sanoittama ja Kaj Chydeniuksen säveltämä kappale Laulu 20 perheestä, BZ sanoo.

Toimittajamme appoavoimesta hämmästysluukusta huolimatta BZ ei itse näytä juurikaan yllättyneeltä, enemmänkin Marxilta [Groucho, tait. huom.].

- Juuri niinä vuosina jolloin taistolaisten tuhoava rakennustyö osana kaikessa paitsi tässä, Unkarissa ja Afganistanissa epäonnistunutta neuvostodiktatuurin johtamaa maailmanvalloitustyötä halusi liittää Suomen osaksi tätä mustaa orjamaailmaa, Petri Revon ja Kaj Chydeniuksen mieleenpainuva rallatus toi kaikkien huulille ne 20 perhettä jotka todella, ja minä tarkoitan todella, olivat pitämässä Suomea pystyssä sen rakennusaikoina ja tulevaisuudessa.

- Siksi minä rakastan Laulua 20 perheestä, ja sehän on rakkauslaulun tosi olemus, että sitä rakastaa, BZ päätti kiireesti, sillä teekkaripirulainen vei hänen tupsunsa, ennen kuin toimitus ehti kysäistä mielipidettä myös laulun esittäjästä Kristiina Halkolasta.

Seuraavaksi BlogInfon edustajat törmäsivät porvari.com:in kuukauden porvariksi tunnuksella "Hyvä Pena, onnittelee Porvari.com." -valinneen Risto EJ Penttilään, joka sanoi todellisen rakkauden olevan ehdottomasti Yhdysvaltain myönteisyyttä, globalisaatiopuheiden rationalisointia ja äärimmäistä tehostamista.

Nettisivuillaan ilmoittamallaan tavalla "Porvari.com valitsee kuukausittain Kuukauden Porvariksi henkilön, joka on lähiajan toiminnallaan tai teoillaan osoittanut varsin porvarillisesti ajattelevaksi yksilöksi."

Blogistanin tietotoimisto onnittelee hienosta ja ultramodernista palkintojenjakoperusteesta: se jättää menneisyyden ja viime ajat täysin huomioimatta ja keskittyy turhaa pitkäjänteisyyttä välttäen tulevaisuuden toimintaan ja tekoihin. Kunnon poliitikkojen tavoin siis pelkkä lupaus lähiajan toiminnasta riittää! Ja Risto EJ-Halonen Penttilä on luvannut syöstä vallankumouksellisesti Suomen Tasavallan presidentin toiselta valtakaudeltaan. Jo riittää tyrannia!

- Siksi valitsen tärkeimmäksi rakkauslauluksi Boston - Boston on myös äärimmäisen kaunis yhdysvaltalaiskaupunki - yhtyeen kappaleen "More than a feeling", sillä mikä olisi enemmän rakkautta, kuin juuri se mikä on enemmän kuin tunne.

- Muuten olen sitä mieltä, että Tarja Halosen olisi erottava, Risto "EJ-Halonen" Penttilä muistutti blogistanilaisia vielä lähtiessäänkin.

EJ-Halosen luota olikin sitten kiirehdittävä tapaamaan Rouva Tasavallan Presidenttiä, joka oli uppoutunut mp3-soittimensa äärelle New Yorkissa, jossa hän oli keskittymässä globalisaatiokysymyksiin.
- Rouva Presidentti, mikä on tärkein rakkauslaulumme?
- "Ehkä minun Penttilän mielestä olisi pitäisi pysyä kotona ja askarrella miinojen kanssa", Halonen tokaisi, mutta ei valinnut mielirakkauslaulukseen lastenlaulua Miina ja Manu eläinpuistossa, vaan jo vaalikiertueeltakin tutun kappaleen Rakastan elämää. Tämä on upea kappale, presidentti sanoi ja jatkoi elämän rakastamisen liittyvän globalisaatiokehitykseen. Sen puolestaan "tulee perustua yhteisille periaatteille, jotka parantavat yksilöiden ja yhteisöjen mahdollisuutta elää säällistä elämää tasa-arvoisessa ja vakaassa maailmassa"

Näine vastauksineen toimittajan oli vaivuttava yksinäisyyteen ja löydettävä rehellisyyden nimissä oma rakkauslaulunsa. Mikä hivelee toimittajan sydäntä, mikä raastaa sielua?

- Neil Diamondin kappale Cracklin' Rosie lohduttaa silloin kun tietotoimistossa käy kiireiseksi. Se on rakkauslaulu aivan erinomaiselle kanadalaiselle roséviinille.

Ei kommentteja: