torstaina, kesäkuuta 24, 2004

Matkaan alle polttavan auringon

Keskikesän juhlaa on taas vietetty tänään etukäteen. Vettä tuli niskaan ja asiat hoituivat vähän niin ja näin. Lomalle kuitenkin päästiin ja hetken jopa naurattikin. Päivän mittaan sain monia sääliviä rohkaisuja.

Viisi viikkoa lomaa. Voiko olla niin että säännöllisen työn paras puoli on - työtä kohtaan tunnetun luonnollisen ja koskaan kaikkoamattoman intohimon lisäksi - loma.

Lomalla monet tekevät pihanparannus-, mökinparannus- ja ruumiinparannustöitä. Minä parannan ruumistani. Juon vain kossua ja vissyä. Syön kevyesti kasvispitoista ja sianpossunrasvakylkeä aina silloin tällöin. Olen aina väliin maaseutukauppojen varassa, eikä makkaroista ole silloin pelkoa. Sen verran olen herkkusuu.

Vaikka juuri tällä hetkellä kysymys on ns. Tasmanian tuholaisongelmanratkaisusta.

Jääkaappi tyhjäksi: kaikki Lidl-juuston jämät, parmesaanit, kinkkumakkarat ja kalkkunaleikkeet kuuden munan munakkaan sisään. Kiinteytykseksi haarukalla mössötettyä jauhelihaperunalaatikkoa. Mustapippuria. Valkopippuria. Paprikasuikaileita. Saksalaista olutta palanpainikkeeksi. Voi panna leivälle. Tai syödä sellaisenaan. Lyhyesti, hyvää.

Ei kommentteja: