tiistaina, syyskuuta 04, 2007

Katselua ja elvytyksiä

Hirveä nippu katsottavaa vierellä. Ihan erilaista, satunnaista ja kuitenkin niitä jokin yhdistää. Ajattelin urakoida lähipäivinä ainakin nämä: Tannerin tie, Sotapolulla, Yksinteoin, Tuulinen päivä, Vain neljä kertaa, Kansa siirtyy rauhan töihin ja Kainuu 39.

Olen harjoittanut viime päivinä ystävällismielisiä nurkanvaltauksia. Kiitokseni Pagistaan-blogin Katille yhteistyöstä Historian siipien havinat -blogissa ja toiset kiitokset mukana hankkeessa hengessä olleelle Jura Jukolalle. Molempien blogeja kannattaa kyllä seurata säännöllisesti.

Pitkän kirjoitustauon jälkeen olen ajatellut elvyttää hyvin alkaneen mutta sittemmin uuvahtaneen ryhmäblogimme Historian siipien havinat monipuolisesti historiaan erikoistuneeksi blogiksi, jota pidän yksin. Historiaan liittyviä kirjoitus- ja linkkivinkkejä otan mieluusti vastaan.

Vastaavalla tavalla elvytystoimien kohteeksi on otettu Sata ja yksi tarinaa Helsingistä. Sitä päivittelen harvakseltaan, omien intressien ja kirjoitushalujen mukaisesti. Se tarkoittaa ajoittain kiivaammin, ajoittain harvakseltaan.

Sediksen elokuvablogi saa uusia kirjoituksia sitä mukaa kuin niitä kirjoitan päivittäisessä työssäni elokuva-arkistossa. Aivan kaikkia en ole tainnut muistaa sinne lainkaan, mutta suuri osa Orion-esitteistäni on sinne viety. Lisäksi blogissa tiedotetaan elokuva-alan asioista: osa niistä toki laitetaan julki myös tässä blogissa. Eli sekin on täsmäohjattu erikoisblogi.

Ei kommentteja: