Toisten palkankorotuksia seuratessa - minut on määrätty nollalinjalle neljän vuoden sopimuksella - haluaisin kiinnittää huomiota esimerkillisen yksimieliseen neuvottelupäätökseen:
"Hevosten teurastusmäärät pitäisi kaksinkertaistaa, esittää maa- ja metsätalousministeriön työryhmä. Tällä hetkellä Suomessa vuosittain lopettavista noin 4 000 hevosesta joka neljäs teurastetaan lihaksi. Loput hävitetään pääasiassa hautaamalla", Yleisradion uutiset kertoo.
Eurooppalainen hevosenliha on kuulemma niin halpaa, että hevonen tulee halvemmaksi haudata kuin syödä.
Ketähän sitä tässäkin uskoisi?
Miltäs tämä näyttää?
1 kommentti:
Täällä väitetään, että suomalainen hevosenliha menee "Viroon tai roskiin". En itse tiedä asiasta.
http://2040.fi/?p=60
Lähetä kommentti